nSports_Di 0 Napisano 23 Sierpień 2009 (edytowane) Od urodzenia mieszkam w Warszawie, więc chętnie Wam podpowiem co i jak. Powiedzcie, co chcecie dokładnie wiedzieć :) Dojście do klubu jest bardzo proste: będąc w Blue City kierujecie się do fontanny, przy której są schody i winda. Wystarczy dostać się na samą górę ;) Edytowane 23 Sierpień 2009 przez nSports_Di Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 23 Sierpień 2009 Od urodzenia mieszkam w Warszawie, więc chętnie Wam podpowiem co i jak. Powiedzcie, co chcecie dokładnie wiedzieć :) Dojście do klubu jest bardzo proste: będąc w Blue City kierujecie się do fontanny, przy której są schody i winda. Wystarczy dostać się na samą górę ;) Chodzi o samo to miejsce, tzn dokładny punkt gdzie można się spotkać, tak żeby każdy bez problemu ten punkcik odnalazł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nSports_Di 0 Napisano 23 Sierpień 2009 Możecie umówić się choćby pod automatem Coca-Coli, który jest kilka(naście) metrów od wejście do Lucidu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 24 Sierpień 2009 w Blue City chyba najbardziej rozpoznawalnym miejscem jest ta fontanna przed EMPIKiem/SMYKiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nSports_Di 0 Napisano 24 Sierpień 2009 Niby tak, ale jest dość duża i pewnie dużo osób będzie się tam umawiać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 24 Sierpień 2009 zależy jak liczna będzie grupa forumowa, jeśli kilka osób to można się w centrum ustawić i razem pojechać autobusem (kilka linii jedzie prosto pod Blue City), ale już watahą posiadaczy PS3 szturmować zapewne zatłoczony autobus będzie ciężko :blush: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) Proponuję żeby to było miejsce gdzieś przy samej knajpie, ten automat coli czy fontanna nie ważne. Co do wspólnego dojazdu może być ciężko bo pewnie część dotrze z różnych stron :P która godzina Wam pasuje? Edytowane 24 Sierpień 2009 przez patyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RAFI4 2 Napisano 26 Sierpień 2009 Możecie umówić się choćby pod automatem Coca-Coli, który jest kilka(naście) metrów od wejście do Lucidu ;) witam bede jechał prawdopodobnie pociagiem na jakiej Wawie wysiasc by było najblizej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 26 Sierpień 2009 witam bede jechał prawdopodobnie pociagiem na jakiej Wawie wysiasc by było najblizej? Przeczytaj z łaski swojej chociaż posty na tej jednej stronie zanim zadasz pytanie. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 26 Sierpień 2009 Proponuje godzinę 15.00 przy tym automacie Coli. Co Wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 27 Sierpień 2009 Ja jestem za :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 28 Sierpień 2009 A ja tam o 12 juz bede siedział, od samego rozpoczecia. Pożniej zlecą sie dzikie tłumy i nie bedzie mowy spokojnie pograc w NFS'a , Dirta 2 itd. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nSports_Di 0 Napisano 28 Sierpień 2009 Automat Coca-Coli przenieśli piętro niżej, teraz na prawo od wejścia do Lucidu stoi trzech jednorękich bandytów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 28 Sierpień 2009 Dla wszystkich zainteresowanych, będę czekał około 15.00 przy tym całym automacie z Colą :) CU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 29 Sierpień 2009 Ja byłem, choć nie zapowiadałem (przegapiłem wątek). Mam nadzieję, że mnie zapamiętaliście :P Swoją drogą nie było za dużo osób z naszego serwisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 30 Sierpień 2009 Nie musicie wszyscy naraz opisywać swoich wrażeń! Bo nie nadążamy z czytaniem :P Był tam ktoś w ogóle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 30 Sierpień 2009 killu ja bylem, spoznilem sie i zjawilem sie po 16 ale zwolalem ekipe z ps3site przez didżejke... zjawily sie chyba 2 osoby :) ogolnie to piwo, piwo i jeszcze raz piwo... opisze jak dojde do siebie jakies konkrety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 30 Sierpień 2009 ja byłem z kumplem (nie jest na forum zarejestrowany), automatu do Coli nie widziałem, pozatym ludzie co chwila wchodzili, wychodzili, a pytać się każdego "ty, jesteś z PS3site" to lipa. Co do samej imprezy - nic szczególnego. Było trochę standów, u nas standard - KZ2, R2, LBP, inFamous. Na X360 też standard - Dirt1, FM2, NBA, PGR4. Ale to klub - strasznie jechało papierosami, a ponieważ mnie to z kolei strasznie irytuje to trochę popsute wrażenia pozostały. Co do turniejów - nie brałem udziału, bo to zazwyczaj straszny chaos jest, pozatym w żadną z tych gier wymiataczem nie byłem. Najciekawsza rzecz - przedpremierowe gry. W FIFĘ nie grałem, ale oglądałem - za wiele w stosunku do 09 się nie zmieniło, patrząc na gameplay. A na TV pisało, że jest to w 100% skończona gra. Shift - niezły, ale...przy Forzie 3 wymięka. Przez chwilę myślałem, że NFS to Forza, zachwyt. Później patrzę na menu, coś inne logo...łee...Forza3 :/ Dobrze, że GT5 już blisko, bo byłbym zirytowany, że nasza konsola nie ma odpowiednika ;) Dirta i Batmana nie testowałem, tylko rzuciłem okiem, bo niezbyt mnie te gry interesują. Ogólnie impreza niezła, za 10zł można było się przejść. Zwłaszcza, że upoważniało to też do nielimitowanej gry na automatach. Ale jeśli byłaby organizowana za rok, to poważnie zastanawiałbym się nad poświęceniem na to czasu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 30 Sierpień 2009 Themichal około godziny 16-17 przez mikrofon wzywana była ekipa z ps3site przed wejściem do lucidu :P Dla mnie biba średnia, automatów za mało, turnieje to rzeczywiście trochę chaos, sama knajpa fajna... jak na knajpę i to właśnie poirytowało mnie najbardziej :) Dużo ludzi było więc wiadomo, że automatów braknie, turnieje to zawsze chaos... da się te wszystkie pierdoły przeboleć ale było dla mnie zbyt knajpowo :) Nie wiem w sumie na co liczyłem ale skończyło się na zwykłym piciu i paru nędznych szpilach :) Mimo wszystko dla osób młodszych impreza jak najbardziej na tak, organizacja w sumie w porządku :) Fajny był konkursik ala milionerzy tylko, że dotyczył pytań odnośnie gier :) Stawka wygranych zaczynała się od 5zł i szło chyba do 2 stów ale pytania były kosmicznie trudne, każde, bez względu na kolejność, było na tym samym poziomie. Mimo wszystko ciekawy pomysł. btw. ostatni raz piłem u Was (Warszawiacy ;)) browary za dyche!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 1 Wrzesień 2009 Themichal około godziny 16-17 przez mikrofon wzywana była ekipa z ps3site przed wejściem do lucidu :P w tych godzinach to w McDolandzie uzupełniałem energię na podróż do domu :pardon: W to co chciałem pograć - pograłem. Od turniejów trzymałem się z daleka, a wiele więcej nie było tam do robienia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 2 Wrzesień 2009 Czyli mnie nikt nie pamięta ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 3 Wrzesień 2009 ja nie :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 3 Wrzesień 2009 Bo Ty nikogo nie widziałeś :P Ja stałem przy wyjściu razem z użytkownikami (4 chyba :P). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 3 Wrzesień 2009 Bo Ty nikogo nie widziałeś :P Ja stałem przy wyjściu razem z użytkownikami (4 chyba :P ). jak poszedł w końcu ten teścik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 5 Wrzesień 2009 (edytowane) jak poszedł w końcu ten teścik? W PSX Extreme będą wyniki :) Może wygramy :P Edytowane 5 Wrzesień 2009 przez Reven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach