Skocz do zawartości
Dante

Żałosna relacja z GC w nowym PE

Rekomendowane odpowiedzi

Relacja z Games Convention w nowym PE jest po prostu żałosna. Faceci byli tylko na jednym dniu dla prasy i opisują GC jakby znali je na wylot.

Oto pewne niezgodności ich relacji z realiami, które udało mi się na razie wychwycić:

1. Playtest GT5: Prologue

Komentarz Ściery: "Nie uwierzysz, pokazali jakąś wczesną wersję (chyba), rwie jak cholera. Grafa bardzo przeciętna (na razie)."

Otóż przy GT5: Prologue widniała wywieszka "45% ukończenia gry" więc czego się oni spodziewali. Sam zauważyłem, że rano każdego dnia GT5 w ogóle nie haczył, problemy zaczynały się wieczorem. Dowiedziałem się od faceta z Sony, że to były problemy z temperaturą konsoli, a nie samą grą.

2. Devil May Cry 4

Panowie z PE marudzili, że była tylko wersja na X360 i nie było PS3... A to w co ja cholera jasna grałem?? Grałem w obydwie wersje DMC4 i PS3 i X360 (były ustawione obok siebie)

3. Brak oficjalnej prezentacji MGS4??

CO? Brak nowego trailera?? Brak Prezentacji?? TO mnie rozwaliło! Dostałem jako wybraniec bilet na oficjalną prezentację MGS4, uścisnąłem dłoń Kojimy, mam bilet z autografami, widziałem jak producent grał na padzie w MGS4, widziałem nowy trailer.... A ONI piszą, że pokazano tylko Zdjęcie z Logiem MGS4????????? ŻAAAAL!

Jestem pewien, że takich badziewii jest jeszcze więcej jak tylko coś znajdę to dopiszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również tam byłem. A byliście na zamkniętym pokazie gameplayu z komentarzem live Kojimy??  8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja również tam byłem. A byliście na zamkniętym pokazie gameplayu z komentarzem live Kojimy??  8)

Tak o tym mówię  ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apropo, kiedy nowy PSX Extreme się ukazuje? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

to nie wiedziales ze redakcja sie zamyka i juz nie bedzie nowych psx? zobacz na ich forum, juz wylaczyli ;) ;) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mam wrażenie że PSX jest jak chorągowieka na wietrze.

Kilka numerów temu piali z zachwytu nad X-em (że tyle super gier, że PS3 bez sensu kupować itp itd).

Przedostatni numer - wielki tytuł Moc PS3 udowodniona. Ps3 zmiażdży X-a, x jest be itp itd.

Obecny numer to znowu teksty typu x rządzi, te święta należą do x-a.

Trochę to dziwne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto dzisiaj kupuje gazety o grach ? Jak ktoś nie ma neta to rozumiem ale jak ktoś ma neta to wszystko wie i nie czeka miesiąc :) a te 5,10,15 złmoże odłozyć sobie na HSworda albo co innego albo wydac na PSN na Locoroco albo coś innego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ostatnio mam wrażenie że PSX jest jak chorągowieka na wietrze.

Kilka numerów temu piali z zachwytu nad X-em (że tyle super gier, że PS3 bez sensu kupować itp itd).

Przedostatni numer - wielki tytuł Moc PS3 udowodniona. Ps3 zmiażdży X-a, x jest be itp itd.

Obecny numer to znowu teksty typu x rządzi, te święta należą do x-a.

Trochę to dziwne.

Dziwne? To normalne właśnie. Gazeta walczy o każdą złotówkę gracza. Powinni zmienić nazwę moim zdaniem, bo ostatni PSX z PSX'em niewiele miał wspólnego. Proponuję wydawać dwa dwumiesięczniki. Jeden  X Extreme i jeden PSX Extreme. Brakuje na rynku gazety dedykowanej tylko konsoli PS3 (oczywiście myślę o Polsce).

Teraz zawsze będę przeglądał numer przed kupnem, bo szkoda kasy na takie numery jak ostatnio. W taki sposób na pewno sobie nie zwiększą liczbę czytelników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak ma się sprawa z Official Playstation Magazine?? Wiem, że jest dość drogi, ale jakieś płytki dodają czy coś. Co to za płytki i o jakich grach/konsolach tam głównie piszą?? W OPM UK dają dema i bajerki na blu-ray do PS3. A jak jest z naszym polskim OPM??

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=247448814

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=247446406

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja może bym i kupował, ale żeby te demka na PS2 działały na PS3, bo to z GOW 2 nie działało. A demka na PS3 są na bieżąco w PSS więc nie ma sensu ich wrzucać do gazety.

Ja głównie kupuję gazety do poczytania w pociągu, bo nie mam PSP, żeby sobie pograć w podróży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupuję żeby mieć co czytać w podróży, w szkole, u babci, na sedesie, itd.  =] Miałem PSP, ale sprzedałem  :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Buson

Wybaczam panom z PE, bo wraz z Warhawkiem przysłali mi DVD, z video-relacją G|C ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty to jesteś przekupny  ;D Dają je do wszystkich zamówień powyżej jakiejś tam kwoty (chyba 100zł?).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wybaczam panom z PE, bo wraz z Warhawkiem przysłali mi DVD, z video-relacją G|C ;)

Też im wybaczam chociaż nic nie dostałem  ;) Za długo ich czytam i za bardzo mimo wszystko ich lubię.

A co do sensu kupowania gazet w czasach gdy każdy ma neta - ja taki sens widzę i absolutnie nie żałuję tych kilku złotych miesięcznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.