kill 10044 Napisano 3 Sierpień 2009 http://en.wikipedia....The_End_Is_Nigh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 3 Sierpień 2009 Zarówno 1 jak i 2 część jest na poziomie wód gruntowych. Szkoda kasy.Bezsensowny oklep w różnych lokacjach tych samych kolesi którzy tylko zmieniają stroje. Jednym słowem LIPA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lodecki 41 Napisano 5 Sierpień 2009 (edytowane) Wypozyczylem ta gre bo pojawila sie dostepna na bluray 1 i 2 czesc w packu. Jezeli macie okazje wypozyczyc to mysle ze warto, fajne zajecie zeby usiasc z kumplem i skopac killka tylkow, jeden wielki minus w trybie coop ekran jest podzielony pionowo idzie sie do tego dostosowac. Wracajac do samej gry 1 czesc spokojnie da sie przejsc w mniej niz 2 godziny, druga czesc przeszedlem tylko do 2 chapteru bo gra mnie znudzila ciagle to samo, tylko inne lokacje. Jezeli macie jak pozyczyc ta gre to warto, mysle ze jest duzo innych gier na ktore warto przeznaczyc kase niz Watchman. Edytowane 5 Sierpień 2009 przez Lodecki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guzik 0 Napisano 20 Wrzesień 2009 Bezsensowny oklep w różnych lokacjach tych samych kolesi którzy tylko zmieniają stroje. Jednym słowem LIPA ja bym powiedział "stara szkoła" ;) wiadomo, że dziś scrollowane mordobicia, tak przecież popularne w latach 80-90 przemieniły się w hack'n'slashe pokroju God of War i innych DMC imo Watchmeni są spoko (polecam komiks, jeżeli są tu zwolennicy historii rysunkowych), czuć starą szkołę ("bezsensowny oklep"), a do tego prezentują się całkiem nieźle oczywiście minusem jest cena - ponad pół bańki za mniej niż 2-3 godziny? oczywiście nie licząc kolejnego przechodzenia gry inną postacią/samemu/z kumplem ale jakby się gdzies trafiła okazja do kupienia wersji pudełkowej za rozsądną cenę (do 8 dych), to bym się nie zastanawiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalsky_90 2 Napisano 20 Wrzesień 2009 Demo mnie odrzuciło i to bardzo:( Jako ogromny fan komiksu (prawdziwe mistrzostwo rysunku i fabuły) i filmu (dorównuje pierwowzoru) zawiodłem się niemiłosiernie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach