Skocz do zawartości
kill

Watchmen: The End Is Nigh

Rekomendowane odpowiedzi

Zarówno 1 jak i 2 część jest na poziomie wód gruntowych. Szkoda kasy.Bezsensowny oklep w różnych lokacjach tych samych kolesi którzy tylko zmieniają stroje. Jednym słowem LIPA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypozyczylem ta gre bo pojawila sie dostepna na bluray 1 i 2 czesc w packu. Jezeli macie okazje wypozyczyc to mysle ze warto, fajne zajecie zeby usiasc z kumplem i skopac killka tylkow, jeden wielki minus w trybie coop ekran jest podzielony pionowo idzie sie do tego dostosowac.

Wracajac do samej gry 1 czesc spokojnie da sie przejsc w mniej niz 2 godziny, druga czesc przeszedlem tylko do 2 chapteru bo gra mnie znudzila ciagle to samo, tylko inne lokacje. Jezeli macie jak pozyczyc ta gre to warto, mysle ze jest duzo innych gier na ktore warto przeznaczyc kase niz Watchman.

Edytowane przez Lodecki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bezsensowny oklep w różnych lokacjach tych samych kolesi którzy tylko zmieniają stroje. Jednym słowem LIPA

ja bym powiedział "stara szkoła" ;)

wiadomo, że dziś scrollowane mordobicia, tak przecież popularne w latach 80-90 przemieniły się w hack'n'slashe pokroju God of War i innych DMC

imo Watchmeni są spoko (polecam komiks, jeżeli są tu zwolennicy historii rysunkowych), czuć starą szkołę ("bezsensowny oklep"), a do tego prezentują się całkiem nieźle

oczywiście minusem jest cena - ponad pół bańki za mniej niż 2-3 godziny? oczywiście nie licząc kolejnego przechodzenia gry inną postacią/samemu/z kumplem

ale jakby się gdzies trafiła okazja do kupienia wersji pudełkowej za rozsądną cenę (do 8 dych), to bym się nie zastanawiał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Demo mnie odrzuciło i to bardzo:( Jako ogromny fan komiksu (prawdziwe mistrzostwo rysunku i fabuły) i filmu (dorównuje pierwowzoru) zawiodłem się niemiłosiernie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi