Yakash 1 Napisano 6 Sierpień 2009 (edytowane) Szukam programu do zwiększenia partycji z poziomu systemu windows może ktoś polecić jakiś program . Tyle microshit wydał już tych aktualizacji że skończyło mi się miejsce na dysku systemowym c . Jak by co mam 2 partycje fat 32 i 3 ntfs Edytowane 6 Sierpień 2009 przez Yakash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osik 0 Napisano 6 Sierpień 2009 A jaką masz winde? W "fiście" da się to zrobić z poziomu systemu, jeśli natomiast masz XP, polecam Partirion Magic, choćby z peb' a (pamiętaj, że kopie musisz usunąć do 24 godzin po ściągnięciu!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakash 1 Napisano 6 Sierpień 2009 załatwiłem to na xp programem EASEUS Partition Master Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 6 Sierpień 2009 No właśnie ja mam "fiste" i powoli też zaczynam się martwić, zostało mi 3,5gb wolnego (<10%), a już nic nie mogę z tej partycji wywalić... Próbowałem to zrobić systemowym narzędziem tak jak radzi osik, usunąłem kilka gb z partycji D, ale już do C nie mogłem nic dodać :/ Dlatego dołączam się do tematu, może ktoś zna jakiś zaufany programik na Vistę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach