filemaniak 0 Napisano 16 Sierpień 2009 (edytowane) Witam :) Mam podłączone PS3 kablem EURO SCART (RGB). Jak uruchamiam film DVD to obraz jest zielony... :/ Wcześniej na kablu Composite wszystko było w porządku... Edytowane 16 Sierpień 2009 przez filemaniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 16 Sierpień 2009 Witam :) Mam podłączone PS3 kablem EURO SCART (RGB). Jak uruchamiam film DVD to obraz jest zielony... :/ Wcześniej na kablu Composite wszystko było w porządku... Padnięty kabel albo jakis problem z ntsc/pal czy coś Poruszaj kablami na złączu i zobacz czy zaskakuje normallnie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CritiCalz 9 Napisano 16 Sierpień 2009 Omg ale "znafca"... To coś z ustawieniami, nawet PS3 tak miały. Ja też na RGB miałem zielony obraz, ale coś namotałem w ustawieniach i był git 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filemaniak 0 Napisano 16 Sierpień 2009 W ustawieniach wszystko mam dobrze... To raczej nie wina kabla jak w grach jest wszystko OK... PS: Czemu znawca? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 18 Sierpień 2009 Hmm ja miałem tak np na PSX dwa różne TV jeden troszkę nowszy od drugiego wiec jak podłączyłem do pierwszego zielony obraz na grach a na drugim wszystko cacy natomiast jak miałem PS2 to problem miałem podobny tylko ze na Filmach ale tak do końca nie powiem ci czemu albo przez TV albo Kabel :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach