patyk 17 Napisano 22 Sierpień 2009 Jeśli znajdzie ktoś chwilkę to proszę o wypełnienie ankiety, która potrzebna jest do pracy na studia :) Zajmuje około paru minut, nie twierdzę, że jest łatwa. Z góry dzięki www.wbadanie.pl/ankieta/201506273/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalsky_90 2 Napisano 22 Sierpień 2009 Jeśli znajdzie ktoś chwilkę to proszę o wypełnienie ankiety, która potrzebna jest do pracy na studia :) Zajmuje około paru minut, nie twierdzę, że jest łatwa. Z góry dzięki www.wbadanie.pl/ankieta/201506273/ Wypełniłem, trochę tego było, szkoda tylko, że masz parę błędów w sondzie. Jak adnotacje nie do tych pytań co trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rai 0 Napisano 22 Sierpień 2009 Wypełnione, mam nadzieje ze pomogłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 22 Sierpień 2009 Wypełniłem, jest tam kilka błędów jak już ktoś wspomniał ;) Np. już w pierwszym pytaniu zakładasz, że wszyscy mają wyższe wykształcenie... Bo jeśli nic nie zaznaczysz w tym pytaniu to nie "ukończysz" ankiety :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 22 Sierpień 2009 Odnośnie adnotacji to wiem, muszę to zmienić. Na samym początku wpisujesz jakie masz wykształcenie a w pierwszym pytaniu chodzi o to jakie nauki preferujesz :P Dzięki Wam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach