Ambruzzi 0 Napisano 24 Sierpień 2009 jak dla mnie są najlepsi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 24 Sierpień 2009 Jeśli chodzi o zespół no to z cztery kawałki mi się podobają a reszta nie zbyt :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 24 Sierpień 2009 Mi tak samo, 3-4 kawałki ok ale reszta to już taka sobie :D A ostatnio słucham DnB'sowych przeróbek takich jak np. ta : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borysthebutcher 0 Napisano 26 Styczeń 2010 Niektóre kawałki są fajne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam 0 Napisano 26 Styczeń 2010 (edytowane) Goryle są spoko, wydali cos po Demon Days? Edytowane 26 Styczeń 2010 przez kam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mczuba 0 Napisano 11 Luty 2010 Ja slucham, bardzo lubie. Jestem w ogole fanem Damona Albarna i Blur. W tym roku nowa plyta "Goryli"! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Visuall 2 Napisano 9 Marzec 2010 FEEL GOOD moja ulubiona nutka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 6 Sierpień 2010 no feel good wymiata a i zespół jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oneeyedfish 3 Napisano 6 Sierpień 2010 taaaak. gorillaz to naprawdę kawał dobrej muzyki, ale czasami bardzo mocno "zakamuflowanej". dlatego większości słuchaczy podobają się te 3/4 najbardziej znane kawałki, wylansowane przez vive i popularne stacje radiowe. brzmi to tandetnie i jak jakiś z dupy wyciągnięty slogan, ale żeby docenić ten zespół naprawdę trzeba przesłuchać cały album od deski do deski. wszystkie z nich były świetne z naciskiem na demon days (koncert w manchester opera house to czysta magia). ogólnie cała otoczka, styl i klimat jaki wokół siebie wytworzyli, to jeden z najbardziej oryginalnych motywów w muzyce popularnej. btw. po hucznych zapowiedziach liczyłem w tym roku na koncert na openerze, ale polska dostanie tylko gorillaz sound system. szkoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonCozinuss 7 Napisano 22 Luty 2011 Jeden z moich ulubionych zespołów, ale musze to powiedzieć ostatni album sklepali moim zdaniem chodzi mi o "The Fall" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killavus~ 1 Napisano 25 Luty 2011 To chyba jedyny zespół rapo-podobny oprócz RATMu, którego słucham z nieukrywaną przyjemnością :D... Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach