PROT 1 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) Mam mały problem o to urywek tekstu Evanescence "Lithium" Lithium- don't want to lock me up inside lithium- don't want to forget how it feels without lithium- I want to stay in love with my sorrow oh but God I want to let it go Po przetłumaczeniu wyglada to tak Lithium - nie chce mnie schować w środku Lithium - nie chce zapomnieć jak czuję się bez... Lithium - chcę trwać zakochana w swoim smutku Ale na Boga, chcę się tego pozbyć I tu ma problem jak mam rozumieć słowo Lithium Czy ma to zwiazek ze "skałą" Pamiętam że Nirvana wydała kapitalny utwór pod tym tytułem Edytowane 24 Sierpień 2009 przez PROT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 25 Sierpień 2009 To całe "Lithium" to taki lek psychotropowy ;) Na Wiki możesz poczytać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 25 Sierpień 2009 Faktycznie ma to sens. Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach