Ambruzzi 0 Napisano 25 Sierpień 2009 bo mi Illidan - "You are not prepared !!!" World of Warcraft TBC intro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaZ 0 Napisano 25 Sierpień 2009 Już wielu nie pamiętam, ale w głowie utkwił mi najbardziej ten: "Ghule powinny zarabiać tyle samo, albo nawet więcej niż połowa zarobków człowieka" - Fallout Tactics Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarnorwor 0 Napisano 25 Sierpień 2009 "Nothing is true, and everything is permitted" Assassin's Creed :biggrin: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoshi 84 Napisano 25 Sierpień 2009 If I'm gona find master of these pets.I'm gona kick his ass :rofl: . Call of Duty.Warld at War Hi I'm Dempsay,and you are??? Dead!!!!!- Call of Duty WaW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 25 Sierpień 2009 -Cryosleep? No, No, No.... Theres no way I'm gonna... ZzZzZ... R&C: ToD i jeszcze cała masa innych cytatów z tej gierki ;) Najbardziej denerwujące?? "Who's responsible for this???" Assassin's Creed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 25 Sierpień 2009 " We're not tools of the government, or anyone else! " Metal Gear Solid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 25 Sierpień 2009 What can i do for'ya? - Diablo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 25 Sierpień 2009 "What are You waiting for - Christmas?" Duke Nukem 3D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 25 Sierpień 2009 "LOADING" kazda jedna 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 25 Sierpień 2009 "BUKA PINTU!!!" "Hey Eddie!" Uncharted :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 25 Sierpień 2009 (edytowane) I am Shalashaska, also called... Revolver Ocelot Metal Gear Solid 3 oraz kocham jak N-Cortex mówi Crash, Crash Crash... w Crash Bandicoot 3 Edytowane 25 Sierpień 2009 przez ajakdwalin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genesis 0 Napisano 25 Sierpień 2009 Embrace your dreams... And whatever happens... Protect your honor. ... - Final Fantasy VII: Crisis Core Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazgan 2 Napisano 25 Sierpień 2009 "I need more manna " -diablo "War, war never changes" - Fallout ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 25 Sierpień 2009 (edytowane) -Don Salieri Sends His Regards Joe- MAFIA -Friendship is a shit Sam- MAFIA -A Ja... chyba... Gallador. Nieznajomy- Książę i Tchórz Edytowane 25 Sierpień 2009 przez bolek2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris94 12 Napisano 25 Sierpień 2009 Buka Pintu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 25 Sierpień 2009 "War, war never changes" - Fallout ; ] War has changed Metal Gear Solid 4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 25 Sierpień 2009 Buka Pintu? Otwórz drzwi w jakimś tam języku ;) Z U:DF zapamiętałem też, krótkie, aczkolwiek wymowne "Oh crap..." :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 25 Sierpień 2009 Z U:DF zapamiętałem też, krótkie, aczkolwiek wymowne "Oh crap..." :whistling: No mi też tylko to ''Oh crap'' lata po głowie. No i z krótkich to może z Unreala: ''Biches hungry, łof, łof, łof'' :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slizer 432 Napisano 25 Sierpień 2009 "Twing Twang" Kai - Heavenly Sword Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imit 0 Napisano 25 Sierpień 2009 Ogólnie to chyba wszystkie kwestie w GTA IV Little Jacoba. Gra ma specyficzny humor i klimat :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 25 Sierpień 2009 I am Shalashaska, also called... Revolver Ocelot Metal Gear Solid 3 Akurat MGS 2 ^_^. Scena pod koniec Tanker Chapter, gdy Ocelot przerywa przemowienie. Jeszcze przypomnialem sobie z Crisis Core : " - Angels have only one dream. - Please tell me! - To be human." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 25 Sierpień 2009 Akurat MGS 2 ^_^ . Scena pod koniec Tanker Chapter, gdy Ocelot przerywa przemowienie. Faktycznie, mój błąd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vesiv 0 Napisano 25 Sierpień 2009 Where are the girls who suck like vacuum? Niko Bellic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoshi 84 Napisano 26 Sierpień 2009 (edytowane) Where is my VODKA!!!!- Call Of Duty WaW Edytowane 26 Sierpień 2009 przez yoshi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 26 Sierpień 2009 @Vesiv Nie girls tylko Barbara :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach