ONE 698 Napisano 25 Sierpień 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 31 Sierpień 2009 Ktos pogrywa ? Jakies sukcesy ? Ja dopiero ucze sie odbijac ;) Ktos wie kiedy jaki klawisz do odbicia stosowac ? Bo nie do konca je rozrozniam. Glownie udaje mi sie Xem dobrze odbic.. no ale to z kompem na easy daje rade ale online juz ciezko :/ Ktos pomoze co kiedy stosowaC. forhendy beckendy czy cus heh ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 31 Sierpień 2009 Ktos pogrywa ? Jakies sukcesy ? Ja dopiero ucze sie odbijac ;) Ktos wie kiedy jaki klawisz do odbicia stosowac ? Bo nie do konca je rozrozniam. Glownie udaje mi sie Xem dobrze odbic.. no ale to z kompem na easy daje rade ale online juz ciezko :/ Ktos pomoze co kiedy stosowaC. forhendy beckendy czy cus heh ;) Wg powinieneś obejrzeć jakiś dobry mecz tenisa. Może US Open, który zaczyna się... dziś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 31 Sierpień 2009 Wg powinieneś obejrzeć jakiś dobry mecz tenisa. Może US Open, który zaczyna się... dziś? No wlasnie tu wychodzi ze nigdy tennisow nie ogladalem w TV heh. Ale chcialem uzyskac info co ktory klawisz oznacza a juz w jakiej sytuacji je stosowac moze dojde.. Narazie tylko skumalem ze trojkat to LOB. A pozostale wszystkie odbicia wydaja mi sie podobne....:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dreamotron 2 Napisano 31 Sierpień 2009 Jestem fanem tenisa od lat i mocno się zastanawiam nad tym tytułem. Odrzucają mnie jedynie opinie, że gra jest bardzo łatwa i co za tym idzie nudna...Co myślicie - posiadacze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 31 Sierpień 2009 Też bym się więcej chciał dowiedzieć o tym tytule. Pamiętam że Top Spin 3 miał świetną kariere, gra była bardzo rozbudowana za to Virtual Tennis 2008 (chyba, ok rok temu) miał właśnie dosyć monotonny tryb kariery. Ciekaw jestem jak jest w tej części. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 31 Sierpień 2009 Ja wielkim fanem tenisa nie jestem także po 2 tygodniach sprzedałem gierkę. Nie chciało mi się nawet robić trofeów w niej. Stanąłem na 17% bodajże. Zagrałem jeden cały sezon w karierze, kilka gier online i kilka mini gierek i po prostu mi się znudziło, dla mnie monotonia :) Aczkolwiek gra nie jest aż taka zła, szczególnie dla fanów tenisa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 31 Sierpień 2009 A wiec tak. Ja praktycznie w ogole nie interesuje sie tennisem w realu ;) Ale jakos pomyslalem sobie ze jako GRA moze byc ciekawa temu kupilem. I jaki nieFANA tennisa powiem wam ze przypadla mi do gustu ;> A wiec kilka slow : Graficznie wedlug mnie wszystko bardzo ladnie. Animacja postaci oraz same korty wszystko bardzo przyjemnie dla oka. Mozna zagrac tryb WORLD TOUR (kariera) lub krotke rozgrywki vs, pojedyncze turnieje oraz mini gry np zbijanie klockow jak w tetrisie za pomoca rakietki i pileczki ;), zbijanie plywajacych statkow lub odbijanie owocow i karmienie nimi zwierzakow ;) No ale to mini dodatki do glownej sprawy czyli WORLD TOUR. Kariera wyglada tak ze tworzymy swojego CZLENIA od podstaw czyli caly wyglad i zaczynaja sie kolejne tygodnie sezonu. Mamy kalendarz w ktorym pisze co w danym tygodniu sie dzieje. Czy jakis turniej jest, czy mamy jakis sparing czy cus. Mozemy tez w tym trybie grac w te mini gry dzieki ktorym poprawiamy swoje umiejetnosci dodaja nam tam pozniej skilla ;) Ale nie mozemy wszedzie i wszystko odwiedzac i zaliczac bo nasz TENISMAJSTER traci sily i musi po kilku rozgrywkach miec tydzien lub wiecej przerwy. Wtedy mozna zapodac mu energydrinka ;) albo pojsc spac albo wyslac go na wakacje heh ;) Wiec trzeba sobie wszystko dobrze ukladac z obowiazujacym kalendarzem i pozycjami tam zawartymi. Zaczynamy od 100miejsca w amatorskim jakims rankingu (potem chyba czeka druga 100tka PRO). I powiem wam ze do miejsca 50tego jechalem jak po masle..., a jak widac pisalem wczesniej ze odbijac nie za bardzo umie;) I juz myslalem ze wszystko tu ladnie pojdzie i trofea beda kazde wpadac na lajcie za turnieje a jednak ZONK. Dzisiaj przegralem pierwsze turnieje. Zawodnicy juz ZACZYNAJA GRAC :/ Takze jak dla mnie juz sie zrobilo deczko HARDOWO... I trzeba naprawde nauczyc sie GRAC w TENISA. Poki co zdobylem 16 pucharkow. Gre uwazam za bardzo fajna rozrywke. Nawet mojej kobitce sie podoba bo mozemy sobie porywalizowac i razem wspolnie na komputerowych przeciwnikow w debla grac. Takze ja polecam. Bo zanosi sie na kaaaawalek grania zeby zdobyc 1miejsce w rankingu. O trophy platynowym nie mowie bo jak widzialem co trzeba zrobic na niektore trophy to ciiiiiiiiiiiizkooo ! Jak ktos kupi dajcie znac, zagramy online ( 2trophy sa online ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dreamotron 2 Napisano 1 Wrzesień 2009 A wiec tak. Ja praktycznie w ogole nie interesuje sie tennisem w realu ;) Ale jakos pomyslalem sobie ze jako GRA moze byc ciekawa temu kupilem. I jaki nieFANA tennisa powiem wam ze przypadla mi do gustu ;> A wiec kilka slow : Graficznie wedlug mnie wszystko bardzo ladnie. Animacja postaci oraz same korty wszystko bardzo przyjemnie dla oka. Mozna zagrac tryb WORLD TOUR (kariera) lub krotke rozgrywki vs, pojedyncze turnieje oraz mini gry np zbijanie klockow jak w tetrisie za pomoca rakietki i pileczki ;) , zbijanie plywajacych statkow lub odbijanie owocow i karmienie nimi zwierzakow ;) No ale to mini dodatki do glownej sprawy czyli WORLD TOUR. Kariera wyglada tak ze tworzymy swojego CZLENIA od podstaw czyli caly wyglad i zaczynaja sie kolejne tygodnie sezonu. Mamy kalendarz w ktorym pisze co w danym tygodniu sie dzieje. Czy jakis turniej jest, czy mamy jakis sparing czy cus. Mozemy tez w tym trybie grac w te mini gry dzieki ktorym poprawiamy swoje umiejetnosci dodaja nam tam pozniej skilla ;) Ale nie mozemy wszedzie i wszystko odwiedzac i zaliczac bo nasz TENISMAJSTER traci sily i musi po kilku rozgrywkach miec tydzien lub wiecej przerwy. Wtedy mozna zapodac mu energydrinka ;) albo pojsc spac albo wyslac go na wakacje heh ;) Wiec trzeba sobie wszystko dobrze ukladac z obowiazujacym kalendarzem i pozycjami tam zawartymi. Zaczynamy od 100miejsca w amatorskim jakims rankingu (potem chyba czeka druga 100tka PRO). I powiem wam ze do miejsca 50tego jechalem jak po masle..., a jak widac pisalem wczesniej ze odbijac nie za bardzo umie;) I juz myslalem ze wszystko tu ladnie pojdzie i trofea beda kazde wpadac na lajcie za turnieje a jednak ZONK. Dzisiaj przegralem pierwsze turnieje. Zawodnicy juz ZACZYNAJA GRAC :/ Takze jak dla mnie juz sie zrobilo deczko HARDOWO... I trzeba naprawde nauczyc sie GRAC w TENISA. Poki co zdobylem 16 pucharkow. Gre uwazam za bardzo fajna rozrywke. Nawet mojej kobitce sie podoba bo mozemy sobie porywalizowac i razem wspolnie na komputerowych przeciwnikow w debla grac. Takze ja polecam. Bo zanosi sie na kaaaawalek grania zeby zdobyc 1miejsce w rankingu. O trophy platynowym nie mowie bo jak widzialem co trzeba zrobic na niektore trophy to ciiiiiiiiiiiizkooo ! Jak ktos kupi dajcie znac, zagramy online ( 2trophy sa online ;> Więc chyba się skuszę, jeśli single mnie znudzi - zawsze zostaje multi ! Nie wiecie jak jest z licencją? pewnie po paru zawodników(zawodniczek) w karierze, reszta fikcyjna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 1 Wrzesień 2009 Więc chyba się skuszę, jeśli single mnie znudzi - zawsze zostaje multi ! Nie wiecie jak jest z licencją? pewnie po paru zawodników(zawodniczek) w karierze, reszta fikcyjna? tzn o co come on ? Jak wchodzi sie na World Tour jest 5 pozycji New License tak jakby 5 profili chyba ktore mozna zalozyc i grac World TOur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 1 Wrzesień 2009 Więc chyba się skuszę, jeśli single mnie znudzi - zawsze zostaje multi ! Nie wiecie jak jest z licencją? pewnie po paru zawodników(zawodniczek) w karierze, reszta fikcyjna? Jest dokładnie tak jak mówisz z licencją. Paru zawodników i zawodniczek jest prawdziwych a reszta fikcyjnych. World Tour zaczynasz od 100 amatorów tam są wszyscy fikcyjni, potem jest pro, w którym jest 150 graczy i z tego co pamiętam to chyba pierwsza 10 lub 15 to prawdziwe nazwiska a reszta fikcyjna. Dodatkowo jest kilka postaci do odkrycia np. Boris Becker :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dreamotron 2 Napisano 2 Wrzesień 2009 Jest dokładnie tak jak mówisz z licencją. Paru zawodników i zawodniczek jest prawdziwych a reszta fikcyjnych. World Tour zaczynasz od 100 amatorów tam są wszyscy fikcyjni, potem jest pro, w którym jest 150 graczy i z tego co pamiętam to chyba pierwsza 10 lub 15 to prawdziwe nazwiska a reszta fikcyjna. Dodatkowo jest kilka postaci do odkrycia np. Boris Becker :) Właśnie o to mi chodziło :) Dzięki za info ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkalman94 3 Napisano 5 Wrzesień 2009 (edytowane) Jedyne co powiem na temat Virtual Tennisów to że są jak dla mnie tragiczne... Gra jest banalna i nudna... Dużo lepszy jest Top Spin 3, prawdziwa trudna i realistyczna gra. Edytowane 5 Wrzesień 2009 przez mkalman94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maczoadi 0 Napisano 8 Wrzesień 2009 a jak wygląda rozgrywka sieciowa?jest rozbudowana?czy gra się bez lagów?czy dużo osób obecnie gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 13 Wrzesień 2009 Miałem okazję ostatnio zagrać w Virtua Tennisa i muszę z przykrością stwierdzić że gra jest naprawdę kiepska. Bardzo słaby światłocień, gameplay daje rade ale w porównaniu z Top Spinem 3, gra jest naprawdę słaba. Może to dlatego że VT2009 przetestowałem na kompie ale wiem że tej gry bym na pewno nie kupił na ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 3 Wrzesień 2010 Odkopuje temat, bo nie moge zalozyc nowego, w ktorym chce zapytac o Top Spin 3 - czy nikt z forum tej gry nie ma? Tzn chodzi mi o wspolny online itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach