arab 271 Napisano 9 Marzec 2007 Nie wiem, jakim cudem mogłem zapomnieć o moim ulubionym dziale na forum :) Niniejszym gorąco przepraszam, przecie wiadomo - iż nie samym PS3 człowiek żyje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dragon85pl Napisano 9 Marzec 2007 AVE ;) to ja zacznę offtopicować ;] jaka jest definicja konsol nexgen (2006-2007) według was ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Marzec 2007 AVE ;) to ja zacznę offtopicować ;] jaka jest definicja konsol nexgen (2006-2007) według was ? kę? a co też sobie posta nabije ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dragon85pl Napisano 9 Marzec 2007 ee tutaj nie chodziło o nabicie posta tylko o rzucenie filozoficznego tematu rozmowy :P To ja zacznę filozofować. Moim zdaniem nexgen (2006-2007) to konsola która spełnia 3 warunki. 1. Innowacyjność (nowy sposób rozrywki) 2. uniwersalność 3. "to cos" co spowoduje ze kopara opadnie ;P Moje zdanie jest takie . Wii nie jest nexgenem (nawet Nintendo o tym wspomniało ) Wii to moim zdaniem następny etap nexgena który będzie za kila lat. która będzie z sobą łączyć innowacyjne sterowanie "pilotem" albo z urządzeniem które będzie czytać mysli :D (mind bool czy jakos to tam było , widziałem to kiedyś w tv) albo cos co pozwoli "żyć" w świecie coś jak monitor 360* wokuł głowy :D. W skrucie mówiąc WII nie jest nex genem moim zdaniem , MS zrobił nexgena ale poszedł na łatwiznę mało innowacji tylko zwiększył możliwości sprzętowe . a Sony prawdziwy nexgen ;] inowacja - Cell płyniencie całkowicie pod prąd <brawo> ;] czujnik ruchu w padzie <brawo> :] wyjdzie HDMI <brawo> BLUE-REY <brawo> ;] jeśli plotki się potwerdzą ze M$ poprawia swoją konsole to tosie mija z celem . nexgen to produkt ktury jest w wersji 1.0 i nie ma poprawek ! ;] (ps2 slim to wyjątek minimalizacja nie jest zła ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Marzec 2007 yyy ale o co chodzi bo nie za bardzo rozumiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dragon85pl Napisano 10 Marzec 2007 Nom chodzi o to co zasługuje na miano nexgena ;] Moim zdaniem Wii nie jest nexgenem i pomyłką jest ustawianie tego na równi z ps3 czy Xklockiem w testach i porównaniach. To jest tak jakby porównać pistolet na wode z AK47 . Nie chce mówić źle o WII ale prawda jest taka że nitendo zrobił konsole dla małych dzieci - starszych ludzi którzy nie mieli styczności z światem konsol. Im niebyła ważna grafika itp . Tylko prosty produkt który dostarcza rozrywki dla dzieci i starszych ludzi ;] i To jest doży plus ;] ale nexgenem nie jest ;] Oczywiście zagrał bym sie w WII sports ;) w jakieś zawody z kuplami czy coś czemu nie :] Czytałem gdzieś ze wii ma wydajność gamecube , a to na 2007-2013 (nex epoka nexgena) jest zamała wydajność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Marzec 2007 Jasne, że Wii nie jest next-genem. Nawet nintendo powiedziało, że to nie ma być konkurencja dla Xboxa i PS3. Po prostu kolejna przyjemna zabawka dla dzieci i na imprezy organizowane w domu i tyle. Nie doszukiwałbym się w tym produkcie niczego więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 10 Marzec 2007 Zgadzam sie z wami ale faniakom Wii na youtube nie przegada ;p wchodzitaki na filmik o PS3 i pisze mniej wiecej cos takiego: "WIIIIIII ROXXXXXXXXXXXXX WIIII!!!!! OMFG PS 3 SUXXXXXX!!! " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dragon85pl Napisano 12 Marzec 2007 przeglądałem sobie torrenty i zauważyłem ze już są dostępne "kopie bezpieczeństwa" zanurzyłem sie w ten temat i na youtubie widziałem filmik jak została odpalona kopia Resistance z HDD . powiem że gra przycinała :( ale wydaje mi sie ze spowodowane jest to zaczytywaniem gry przez wolny hdd ... oczywiście mogę sie mylić może to być tez niedopracowanie softu pozwalającego to odpalić ;] czy jest więc legalnie używanie tego programu ? powiem ze na necie znalazłem swap magic (ps2) legalnie jest sprzedawane ... i czy może ktoś wie czy sony aprobuje takie programy ? i czy na rynek trafi takie coś (oficjalne) ale na ps3 ? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dragon85pl Napisano 14 Marzec 2007 co to znaczy ?? [a href=http://www.ps3-hacks.com/2007/02/25/install-playstation-store-ps3-games-via-pc/" target="_blank]http://www.ps3-hacks.com/2007/02/25/instal...3-games-via-pc/[/a] moj english jest saby :( chodzi o podmienienie gry ? zeby konsola myslala ze odpala demo a w rzeczywistosci gre ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dragon85pl Napisano 16 Marzec 2007 wczoraj dostalem w swoje lapki fight night czy jak to sie tam pisze (niepytajcie jak dostalem) i wrzucilem do napendu i zgadnijcie co tam znalazlem ? heh znalazlem tam folder z Update . Mam rozumiec ze nowe gry maja wsobie uaktualnienia softu ps3 ?? i jak ktos nie ma polaczenia do netu (celowo) to jak chce sobie pograc np jakas nowosc to zaktualizuje mu sie soft to najnowszej wersji ... ? powiem ze ten katalog z updatem zajmuje 230 mb ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 16 Marzec 2007 Bardzo możliwe :) Jak dostałeś? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dragon85pl Napisano 16 Marzec 2007 program wymiany tortow ;D na razie widziałem 3 torty z piekarni paradox ;) jeden z nich to MotoS... ;] ale jakbym sie zagłębił w tej piekarni na pewno znalazłbym więcej tortów ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shaft Napisano 10 Czerwiec 2007 ładny mam obrazek za oknem ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dragon85pl Napisano 10 Czerwiec 2007 te mega :] 2 tęcze ;] to teraz idz za tęczą a znajdziesz 2 skarby :] czy jak to tam było ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 24 Marzec 2010 Skarby :D PS3 250 GB i 50" LCD :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 24 Marzec 2010 Ale odgrzałeś kotleta... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LethalDoze 9 Napisano 24 Marzec 2010 odgrzewane najlepsze ale chyba tylko na drugi dzień :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traitor23 0 Napisano 24 Marzec 2010 LethalDoze No co ty.. nigdy nie odgrzewałeś kotleta po 3 latach leżenia w lodówce? Ale ty jesteś dziwnyyy! :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 24 Marzec 2010 Smacznego :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach