Skocz do zawartości
arab

Offtopic

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, jakim cudem mogłem zapomnieć o moim ulubionym dziale na forum :)

Niniejszym gorąco przepraszam, przecie wiadomo - iż nie samym PS3 człowiek żyje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dragon85pl

AVE ;) to ja zacznę offtopicować ;]

jaka jest definicja konsol nexgen (2006-2007) według was ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
AVE ;) to ja zacznę offtopicować ;]

jaka jest definicja konsol nexgen (2006-2007) według was ?

kę? a co też sobie posta nabije  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dragon85pl

ee tutaj nie chodziło o nabicie posta tylko o rzucenie filozoficznego tematu rozmowy :P

To ja zacznę filozofować.

Moim zdaniem nexgen (2006-2007) to konsola która spełnia 3 warunki.

1. Innowacyjność (nowy sposób rozrywki)

2. uniwersalność

3. "to cos" co spowoduje ze kopara opadnie ;P

Moje zdanie jest takie . Wii nie jest nexgenem (nawet Nintendo o tym wspomniało ) Wii to moim zdaniem następny etap nexgena który będzie za kila lat. która będzie z sobą łączyć innowacyjne sterowanie "pilotem" albo z urządzeniem które będzie czytać mysli :D (mind bool czy jakos to tam było , widziałem to kiedyś w tv) albo cos co pozwoli "żyć" w świecie coś jak monitor 360* wokuł głowy :D. W skrucie mówiąc  WII nie jest nex genem moim zdaniem , MS zrobił nexgena ale poszedł na łatwiznę mało innowacji tylko zwiększył możliwości sprzętowe . a Sony prawdziwy nexgen ;] inowacja - Cell płyniencie całkowicie pod prąd <brawo> ;]  czujnik ruchu w padzie <brawo> :] wyjdzie HDMI <brawo> BLUE-REY <brawo> ;]

jeśli plotki się potwerdzą ze M$ poprawia swoją konsole to tosie mija z celem . nexgen to produkt ktury jest w wersji 1.0 i nie ma poprawek ! ;] (ps2 slim to wyjątek minimalizacja nie jest zła ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

yyy ale o co chodzi bo nie za bardzo rozumiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dragon85pl

Nom chodzi o to co zasługuje na miano nexgena ;]

Moim zdaniem Wii nie jest nexgenem i pomyłką jest ustawianie tego na równi z ps3 czy Xklockiem w testach i porównaniach. To jest tak jakby porównać pistolet na wode z AK47 . Nie chce mówić źle o WII ale prawda jest taka że nitendo zrobił konsole dla małych dzieci - starszych ludzi którzy nie mieli styczności z światem konsol. Im niebyła ważna grafika itp . Tylko prosty produkt który dostarcza rozrywki dla dzieci i starszych ludzi ;] i To jest doży plus ;] ale nexgenem nie jest ;] Oczywiście  zagrał bym sie w WII sports ;) w jakieś zawody z kuplami czy coś  czemu nie :]

Czytałem gdzieś ze wii ma wydajność gamecube , a to na 2007-2013 (nex epoka nexgena) jest zamała wydajność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jasne, że Wii nie jest next-genem. Nawet nintendo powiedziało, że to nie ma być konkurencja dla Xboxa i PS3. Po prostu kolejna przyjemna zabawka dla dzieci i na imprezy organizowane w domu i tyle. Nie doszukiwałbym się w tym produkcie niczego więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie z wami ale faniakom Wii na youtube nie przegada ;p wchodzitaki na filmik o PS3 i pisze mniej wiecej cos takiego: "WIIIIIII ROXXXXXXXXXXXXX WIIII!!!!! OMFG PS 3 SUXXXXXX!!! "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dragon85pl

przeglądałem sobie torrenty i zauważyłem ze już są dostępne "kopie bezpieczeństwa" zanurzyłem sie w ten temat i na youtubie widziałem filmik jak została odpalona kopia Resistance z HDD . powiem że gra przycinała :( ale wydaje mi sie ze spowodowane jest to zaczytywaniem gry przez wolny hdd ... oczywiście mogę sie mylić może to być tez niedopracowanie softu pozwalającego to odpalić ;]

czy jest więc legalnie używanie tego programu ? powiem ze na necie znalazłem swap magic (ps2) legalnie jest sprzedawane ... i czy może ktoś wie czy sony aprobuje takie programy ? i czy na rynek trafi takie coś (oficjalne) ale na ps3 ? :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dragon85pl

wczoraj dostalem w swoje lapki fight night czy jak to sie tam pisze (niepytajcie jak dostalem) i wrzucilem do napendu i zgadnijcie co tam znalazlem ?

heh znalazlem tam folder z Update . Mam rozumiec ze  nowe gry maja wsobie uaktualnienia softu ps3 ?? i jak ktos nie ma polaczenia do netu (celowo) to jak chce sobie pograc np jakas nowosc to zaktualizuje mu sie soft to najnowszej wersji ... ?  powiem ze ten katalog z updatem zajmuje 230 mb !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo możliwe :)

Jak dostałeś? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dragon85pl

program wymiany tortow  ;D na razie widziałem 3 torty z piekarni paradox ;) jeden z nich to MotoS... ;] ale jakbym sie zagłębił w tej piekarni na pewno znalazłbym więcej tortów ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość shaft

picture070mu4.jpg

ładny mam obrazek za oknem ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dragon85pl

te mega :]  2 tęcze ;]

to teraz idz za tęczą a znajdziesz 2 skarby :] czy jak to tam było ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odgrzewane najlepsze ale chyba tylko na drugi dzień :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LethalDoze No co ty.. nigdy nie odgrzewałeś kotleta po 3 latach leżenia w lodówce? Ale ty jesteś dziwnyyy! :teehee:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi