Skocz do zawartości
Dreamotron

Co Robicie Z Grami, Które Przeszliście, Zrobiliście Platynę ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam różnie. Robię sobie taką selekcję. Są gry typu:

*must have - little big planet, tekken 6, killzone 2 - muszę mieć ze względu na ciągłą grywalność głownie przez neta - zostają for ever lub są wymieniane na bliźniaczek produkcje (bijatyka za bijatyke)

*wciągające single, do których sie wraca - mirror's edge, gta 4, metal gear solid 4 - to zostają zwykle dosyć długo, np do wbicia platynki (nie jestem trophy hunterem, nie wbijam nic chyba ze cos mnie bardzo przyciągnie)

*must play - assassin's creed, batman itd... - wszystko co bardzo chcę przejść, ale wiem, ze nie wrócę do nich - zwykle wymieniam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiekszosc sprzedaję. Nie kręci mie multiplayer i nie lubie przechodzic gry dwa razy. Poprostu kupuję jedną, sprzedaję i przechodze następną. Jedynym tytułem, którego nie sprzedam to LBP.

Edytowane przez mega_mol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie byście tytuły zalecali kupować mi np: ja lubię gry z fajną fabułą (wciągającą) i ładną grafiką fps'em też nie pogardzę ale to zależy którym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie byście tytuły zalecali kupować mi np: ja lubię gry z fajną fabułą (wciągającą) i ładną grafiką fps'em też nie pogardzę ale to zależy którym :)

Proponuję popytać Tutaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślałem nad tym żeby sprzedawać te, które przeszedłem albo znudził mi się multiplayer. Jednak wtedy pewnie zadziałały by prawa Murphy'ego i akurat by mnie któregoś dnia tchnęło żeby zagrać, więc zostają w kolekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie w 99,9% przypadkach gra trafia po 7 dniach tam gdzie jej miejsce i czeka aż ktoś inny ją wypożyczy .... no chyba że jest to bardzo wybity osobnik wtedy zapraszam go na dłuższe interview żeby wyciągnąć upragnioną platynę ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zostawiam :) Lubie grac Single i Multiplayer a gry ktore mam mają obydwie opcje (TR:U chyba niema Multi).

Kupuje w Lombardzie u mnie w miescie (Pila) uzywane gry kosztują 40-50 zł a są jak nowe (Gta4 kupiłem za 45zł a była uzyta tylko raz) wiec kolekcjonuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi