JibrilPL 53 Napisano 13 Wrzesień 2009 Przeglądając ostatnio temat o remakach starych gier zacząłem się zastanawiać. Jeżeli gry takie zostałyby wydane musiałyby posiadać trofea. Pomyślałem, że można się pobawić w tworzenie trofeów do gier, które chcielibyśmy najbardziej zobaczyć na PS3. Ustalmy tylko podstawowe zasady: - lista nie może zawierać więcej niż 50 trofeów (nie licząc platyny); - staramy się utrzymać odpowiednie proporcje trofeów (dużo brązowych, średnia ilość srebrnych, mało złotych); - racjonalny poziom trudności (nie wymagajmy umiejętności korzystania z pada przy pomocy uszu) Trofea – Baldur’s Gate II i Tron Bhaala: Brązowe: Lochy – opuść Lochy Irenicusa. Złodzieje Cienia – przystąp do Złodziei Cienia. Druga Gildia – przystąp do gildii Bodhi. Niewolnicy – rozwiąż problem handlarzy niewolników w Slumsach. Cyrk – rozwiąż tajemnicę cyrku i Kalaha. Nie będę wypisywał wszystkich ważniejszych questów tutaj, ale powinny być tu umieszczone zadania, które popychają fabułę do przodu, ablo zapoznają gracza z nowymi postaciami. Srebrne (wszystkie ukryte)Wesoła elfka – zakończ romans z Aerie. Harfiarka – zakończ romans z Jaheirą i ukończ zadanie Harfiarzy. Mroczna panna – zakończ romans z Viconią. Siostra – odkryj prawdę o pochodzeniu Imoen. ”All Hail the Lord” – zostań władcą Twierdzy De’Arnise. Kula – przejmij władzę na Kulą Sfer. Chata Umar – zostań protektorem wzgórz Umar. ”In nomie…” – zostań kapłanem jednej z trzech świątyń Athkatli. Nowy menager – zostań nowym przywódcą gildii złodziei. Święte obowiązki – zostań członkiem Zakonu. Próba generalna – stań się właścicielem swojego własnego teatru. Zielone zacisze – zostań przywódcą Kręgu Druidów. Spaczona Runa – pokonaj kabałę magów Spaczonego Runu Złote (wszystkie ukryte) We Are On a Mission form Gods – pokonaj Melathium’a z modu Planar Sphere. The Beasts that Shouted Love at the Heart of the World – zakończ romans z Imoen. Your Madness Is Over Shattered One – przejdź przez Piekło na poziomie Szalonym i z modem Tactics. The End of Prophecy – zakończ walkę o Tron Bhaala na poziomie Szalonym i z modem Ascension. Mam nadzieję, że pomysł się spodoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach