Tomo 11882 Posted April 5, 2010 ... Jakie są formy płatności ?? Gre pobiera się z PSS czy oni Ci ją jakoś przysyłają ... Kilka faktów o YLOD :rofl: (...) jak masz już np. PS3 to nie wymieniaj dysku, za to można dostać Y'LOD'a (takie coś jak w XBOX360 ROD) (...) z tego co wiem YLOD łapią tylko 60 GB (...) 1 Share this post Link to post
SouL 4 Posted July 23, 2010 Wiem że to głupie pytanie ale: Co dostaję się jak się zdobędzie platynę ? Rzucają Ci niewiasty pod nogi, a Ken Kutaragi zapodaje beat. 2 Share this post Link to post
kill 10044 Posted September 17, 2010 Postanowiłem rozwinąć Basha o śmieszne nicki forumowe. Zainteresowanych proszę o nie obrażanie się. Gratuluję po prostu wyobraźni :) Jedziemy. Great dragon of apocalypse [to się nazywa ego] pypcior apocomispacja slababateria Hitler [konto usunięte za nazwę jakby się kto pytał ] Świnia [jest też świnia2 i świnia3 lol] swintuch_elegantuch [hehehe] swistak pogromca smokow [później zawijał je w sreberka...] DUPA [klasyk] i kiss_my_dupa [wariacja] duperelek [wariacja2] KupaMan [mam nadzieję nie wklei fotki na Forum] babciakundzia Socjopatolog pindolizpospolity postaw_piwo baranina [still alive] Chujwamwdupe LoffciamGeroge'a MoherowyNinja15 loffciamjustina CzłowiekMagnetowid Dr.Czekolada [słitaśnie!...] Pracownik Gazowni happy_stolec [normalnie kupa śmiechu...] choryczosnek [a podono jest zdrowy...] AłAmojaPuPa Chrumcio No na razie tyle co sobie przypomnieliśmy. Za pomoc dziękuję AGArthcie :) Ten temat z pewnością będzie rozwijany :P 5 Share this post Link to post
kill 10044 Posted October 10, 2010 Mam jeszcze jeden,tym razem już ostatni kod do beta-testów trybu multiplayer Assassin's Creed: Brotherhood [...] Tak sobie wymyśliłem,że tym razem oddam kod Użytkownikowi,który najpiękniej,w kilku słowach napisze do mnie w PW: Czym jest miłość ? Na prywatne wiadomości z odpowiedzią na to pytanie czekam do końca jutrzejszej niedzieli (10.10.2010). Szczęśliwiec wspomniany kod otrzyma już w poniedziałek. Powodzenia :bunny: 2 Share this post Link to post
Tomo 11882 Posted November 5, 2010 Kupię limitowany joystick do COD'a Witam, mam pytanie, zamierzam kupić na ps3. CoD 7, czy dam rade grać na padzie ? Czy trzeba kupić Joystick ? Czy wogóle da się grać na padzie w takie gry ? pozdro ___________________________________________________________________________ Kolejna rewolucja: PS3 Movie Witam! Jestem nowy na forum i zupełnie zielony jeżeli chodzi o gry i PS3 Movie ... ___________________________________________________________________________ Odcinek z cyklu: "temat znika z pytajnika" dość powszechna plaga naszego forum Witam piszę temat 3 raz ponieważ nie wyświetliło nigdzie moich poprzednich ... ___________________________________________________________________________ Traktat o bezpieczeństwie płatności internetowych ... Czy to bezpieczne? Widziałem że trzeba podać cały numer karty oraz kod CWC / CW / CID, jak dotąd nie spotkałem się z żadną firmą która wymagała by tego od mnie. Przecież oni mogą mi zabrać pieniądze z konta kiedy chcą po otrzymaniu "potrzebnych" informacji na temat mojej karty Visa ... ___________________________________________________________________________ cdn... 3 Share this post Link to post
Tomo 11882 Posted November 24, 2010 Krótki post o kwadraturze koła Mam w tv okgągłe wejscie HDMI i zasanawiam sie czy podłąćze do niego PS3?? ___________________________________________________________________________ Złowrogi Firmware czyha tylko aby zespuć nasze konsole w trakcie aktualizacji Witajcie. Kupiłem dzisiaj PS3 i no elegancko podłaczyłem intenecik zrobiłem test wszystko chodzi. Więc klikam zapisz się do Play Station Network. Za chwile wyskakuje że musze zaktualizować system. 2 lata temu jak aktualizowałem system na PSP wyskoczyl jakis blad i musialem oddac do naprawy na miesiac...Więc mam stracha, powiedzcie czy wy też tak mieliście czy tylko u mnie jest jakaś stara wersja systemu. ___________________________________________________________________________ Synku przestań już męczyć biedne mityczne stworzonka i pozabijaj kilku niewinnych przechodniów lub ukradnij jakiś samochód ... Ze względu na moich rodziców i młody wiek niestety nie mogę sobie pozwolić na God of War'a ale jakaś strzelanka, gta 4 po angielsku ,albo jakaś bijatyka - coś w tym stylu ... ___________________________________________________________________________ Post który objawił się w temacie ogólnym dotyczącym pucharów, bez choćby cienia wskazówki o jaką grę chodzi mam problem z tym trofeum gdzie muszę kupić obrazy we Florencji i Wenecji, kupiłem juz wszytskie obrazy w tych 2 miastach i trophy nie chcę wpaść:( macię jakąś radę ?? ___________________________________________________________________________ cdn... 2 Share this post Link to post
kill 10044 Posted November 28, 2010 Witam mam kilka pytań, bo rozważam kilka pytań a nie potrafię nigdzie znaleźć odpowiednich pytań. Nie zgadniecie jaki tytuł miał temat.... :whistling: Kilka pytań 13 Share this post Link to post
Tomo 11882 Posted December 3, 2010 Jedna z nielicznych osób której wypowiedź "zasłużyła" na swój własny post w Bash'u ... Posiadam pada Vakoss ( w zestawie był blootthut, kabel do łądowania i pad). wkładając bloothut do USB palą lampki i przy padzie też ale nie chce go przypisać mógł by kto mi wytłumaczyć co mam zrobić? :pardon: 2 Share this post Link to post
kakaroto 3892 Posted February 9, 2011 Fyjo mnie rozbawil. opisze sytuacje: ktos pisze, ze podlacza kablem optycznym ps3 z z-5500 i ma jakies problemy z dzwiekiem, a on mu na to: @up, mam to samo, nie wiem dlaczego, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Co do tematu, tak, zależy też od kabla. Nie powinien to być za 5zł z bazaru, bo nie przesyła on sygnału cyfrowego, tylko analogowy (chyba tak no nie?), ja mam za jakieś 40zł w MM kupiony, i działa, ustawienia w menu PS3 zrobiłem "na polaka" - kliknę wszystko to się uda. i działa :) uzytkownik odpowiada na pytanie: a czy bedzie jakaś różnica podłączając zestaw przez optyka albo hdmi ?? Nie mam pewności, ale przez HDMI będziesz miał dźwięk stereo, a przez optyka dźwięk surround ;D 2 Share this post Link to post
Tomo 11882 Posted March 22, 2012 Panowie! Do końca roku już w nic nowego nie zagramy :wallbash: Takie pytanko ogólnie nowe tytuły gier pojawaiają sie pod koniec 2012 roku tak???? 2 Share this post Link to post
kill 10044 Posted July 12, 2013 Przepraszam DeX, ale ja to muszę upamiętnić :D To po prostu jest epicko śmiechowe :D 11 Share this post Link to post
kakaroto 3892 Posted August 25, 2013 Uzytkownik stara sie wyjasnic roznice miedzy NAT typ 1, a 2 Typ2, czyli internet do konsoli idzie poprzez wifi. Typ1 poprzez kabel. 3 Share this post Link to post
Tomo 11882 Posted November 4, 2013 Post który zmotywował mnie do reaktywacji forumowego Bash'a :D witam dzis porzyczylem gre od kumpla mam pytanie czy moge normalnie grajac u siebie zapisywac gre nie usunom mu sie savy jak bedzie chcial znowu u siebie pograc 21 Share this post Link to post
cwir 12843 Posted November 14, 2013 Hej, mam kod na 30 dni PS+ i jak mam go użyć? (nie posiadam jeszcze konsoli) adekwatny obrazek z facepalmem nie istnieje więc nie wklejam :) 16 Share this post Link to post
kakaroto 3892 Posted December 11, 2013 I czy jest jakas roznica pomiedzy tym czy gram na 21,5 czy na 40 calach w sensie czy sie bardziej konsola poci ????????? 16 Share this post Link to post