Emir 2 Napisano 24 Wrzesień 2009 MAG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 24 Wrzesień 2009 Ta aktualizacja 2,6gb bije na twarz. Jak ściągnę, to mam nadzieje, że gra mi przypadnie do gustu i coś pogram. Mam Hs'a, dodawajcie mnie do znajomych, Lesny15, to coś pykniemy jak mi update dojdzie do końca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cronosik 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 (edytowane) Dodawajcie do znajomych, dzisiaj ok 18 również będę w M.A.G.'u gierka już ściągnięta jakby co :) Headseta mam Edytowane 24 Wrzesień 2009 przez cronosik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 24 Wrzesień 2009 mój psn id - malyr gra/headset odpalony od 18 i testujemy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnodrPL 1 Napisano 24 Wrzesień 2009 (edytowane) KnodrPL jak co dodawajcie :D cos te serwery nie działaja scemia Edytowane 24 Wrzesień 2009 przez KnodrPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cronosik 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 Bez zgranej drużyny z headsetami ani rusz. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 24 Wrzesień 2009 Temat o grze jest tutaj. W tym temacie ustawiamy się na rozgrywki online. P.S. To tak jakby ktoś miał problem dlaczego jego post poleciał ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangog 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 (edytowane) Już pobieram ^^ Jutro ruszam w bój ! Takze co łapiemy ekipke ? Ofkors mam HeadSet ! P.S Jak dzis pobiore np 900 mb tego update to jutro jak zaczne to od 0 ? Czy od tych juz popbranych Edytowane 24 Wrzesień 2009 przez Bangog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duvel 3 Napisano 24 Wrzesień 2009 (edytowane) Niestety od zera. Ja nie mam headseta ale moge sie dostosowac do waszych polecen. Headset-a bede mial w przyszlym tygodniu. PSNid: wow1q Edytowane 24 Wrzesień 2009 przez Duvel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangog 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 Hah i tu się mylisz kolego :D Nie wiem dlaczego, i w jaki sposob ale bynajmniej u mnie po rozłączeniu się, i ponowynym pobieraniu wskaźnk idzie do tego MG gdzie skończył. Potem londuje na 0 i leci po 12-20mb aż dojdzie do stanu na którym wylączylem ^^ :pardon: :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rivriet 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 PSN ID: Rivriet. Headset: Jest. Gotowość bojowa: Jest :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba32 0 Napisano 25 Wrzesień 2009 PSN: kuba32 Headset i chęci są ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milosz 0 Napisano 25 Wrzesień 2009 PSN: sleeplessbeastie Headset: jest z chęcią bym dołączył do rodaków :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 25 Wrzesień 2009 (edytowane) No panowie, ja dziś o 2.00 siadam i łoje w MAGA do piątej. Jest tylko mały kłopot, dziewczyna mi headset zabrała :( Edytowane 17 Październik 2009 przez Torba_Piany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gderaczu 1 Napisano 26 Wrzesień 2009 (edytowane) (obecny: pn-pt na 90% ) mój psn id - Gderaczu headset jest PMC: RAVEN zapał 100% umiejętności 20% ;) Edytowane 29 Wrzesień 2009 przez Gderaczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skala93 0 Napisano 26 Wrzesień 2009 (edytowane) Witam mam pytanie czy tylko od pon. - pt. można grac czy tez w sobotę i niedziele bo tak sobie czytałem i zauważyłem ze w weekend nie działają servery wczoraj skoczyłem pobierać i jeszcze nie miałem okazji pograć :( moj psn id : Skala94 jak z chęcią pogram z polakami ale nie posiadam headseta :< Edytowane 26 Wrzesień 2009 przez Skala93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnodrPL 1 Napisano 26 Wrzesień 2009 tylko w tyg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas6660 106 Napisano 28 Wrzesień 2009 To i ja sie dopisuje do gry. PSN ID : lukas1977 Hedset - YES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roogii 0 Napisano 28 Wrzesień 2009 Chetnie dzis pogram. HS jest, psnid - roogii . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cronosik 0 Napisano 28 Wrzesień 2009 (edytowane) Może pidawajmy jeszcze frakcja w jakiej mamy postać albo umowmy się na jedna forumowa jakby co ta Raven i za ta frakcja glosuje :) ja lvl8 Edytowane 28 Wrzesień 2009 przez cronosik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 28 Wrzesień 2009 Dopisuje się: Lesny15 , headset jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cronosik 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 czy możemy jakoś, wspólnie zdecydować jaka frakcja? Nie pogramy razem jak każdy będzie w innej?! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rivriet 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Ja gram w Valor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 29 Wrzesień 2009 (edytowane) Ja gram Valor'ami. Edytowane 29 Wrzesień 2009 przez Souly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarken 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Ja też chętnie pogram. Gram Ravenami. Psn id: TarkenixPL. Niestety nie mam headseta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach