DawidekFCB 38 Napisano 21 Sierpień 2010 Panowie, nie bać się pisać :D Szczególnie szukam ludzi, którzy wiedzą o co w tym chodzi (gra zespołowa itp.), no i oczywiście aby się trochę pośmiać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loghain 2 Napisano 21 Sierpień 2010 Ja z chęcią zagram z Tobą jak tylko dobije jeszcze 5 lvl i przejdę do S.V.E.R. czy Ty jesteś w klanie z andryush? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 21 Sierpień 2010 Nie, nie jestem. Mam swój klan :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AleXander 3 Napisano 23 Sierpień 2010 Gra ktoś jeszcze? Bo właśnie myślę czy nie kupić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 23 Sierpień 2010 Kupuj! Gra jest świetna, naprawdę. Bierz i nie zastanawiaj się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Secator 1 Napisano 27 Sierpień 2010 Dostałem swoją kopie wczoraj :) z chęcia zagrałbym jakiś Teamplay... Ci co grają niech zapraszają :) PSNiD: Secato-R F: S.V.E.R HS niestety nie ma aczkolwiek w najbliższym czasie będzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek1201 1 Napisano 4 Wrzesień 2010 Z chęcią z kimś zagram. Mam grę od wczoraj więc dopiero 9? level ale cisnę do przodu:) Doświadczenie mam w FPSach wiec nie martwcie się o to jak gram:) Teraz jestem jako RAVEN ale chyba dokupie jeszcze 2 sloty więc dam rade zagrac wszędzie:) Zapraszać do znajomych to pogramy:) HS posiadam. Moj PSNID Przemek1201 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drops 17 Napisano 5 Wrzesień 2010 ja z chęcią dołączę do klanu :) psn id: dropsiu903 S.V.E.R mam hs :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 6 Wrzesień 2010 (edytowane) drops - zaproszenie wysłane Edytowane 6 Wrzesień 2010 przez Adriann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Secator 1 Napisano 7 Wrzesień 2010 (edytowane) PSNiD: Secato-RF: S.V.E.R HS niestety nie ma aczkolwiek w najbliższym czasie będzie ;) HS już mam :) Edytowane 7 Wrzesień 2010 przez Secator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 7 Wrzesień 2010 (edytowane) Secator - zaproszenie wysłane ;) Edytowane 7 Wrzesień 2010 przez Adriann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pilchoworycerz 2 Napisano 8 Wrzesień 2010 PSNID : pilchoworycerz Frakcja : S.V.E.R HS : gotowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zloty9696 1 Napisano 9 Wrzesień 2010 (edytowane) Hej,siemka. Jest ktoś chętny do gry?? PSNID:Zloty666 Frakcja:S.V.E.R HS: Nie posiadam :\ Godz: Może jutro o 16?? (mogę też później) Edytowane 9 Wrzesień 2010 przez Zloty9696 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 14 Wrzesień 2010 Panowie pisać i gramy! :P Ostatnio coś wcale nie grywałem, ale teraz chcę to nadrobić. Więc pisać (tylko ludzie z HS), zgadamy się i lecimy z koksem. Frakcja oczywiście SVER. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niNjax 0 Napisano 14 Wrzesień 2010 (edytowane) Siema! na forum jestem nowy więc witam wszystkich. Szukam jakiś ludzi do pogrania - chętnie dołącze do jakiegoś klanu, gre mam od niedawna ale narobiłem już jakiś bezwstydny level ;d P.S należe do S.V.E.R i mam HS Edytowane 16 Wrzesień 2010 przez niNjax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 19 Wrzesień 2010 gra ktos teraz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atmpitbull 0 Napisano 24 Wrzesień 2010 Ja gram dość często zapraszam PSNid atmpitbull gram SVER poziom 25. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rootpl 0 Napisano 29 Wrzesień 2010 Siemka chętnie bym pograł z rodakami w maga ;] Jestem odschoolowym graczem w fps'y ale mag to mój pierwszy fps na padzie więc jeszcze trenuję ale szybko idzie się przyzwyczaić ale póki co gram bardziej w suporcie wiecie naprawianie sprzętu itd. jak ktoś chce pograć to walcie na psn id Edi-WM pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AkiEvans 3 Napisano 1 Październik 2010 http://blog.mag.com/blog/2010/09/patch-alert-mag-2-0/ Jest już wersja 2.0 xD I Tak nawiasem Szukam klanu Najlepiej w SVER bo wracam do gierki a stare kumple nie grają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTPL_SLAWEK 0 Napisano 1 Październik 2010 Czasem mogę z wami pograć bo samemu to jakoś marnie się gra a ostatnio ludzie coś sobie MAG odpuścili. PSN slaweks32 . Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FKolec007 1 Napisano 2 Październik 2010 A tak po za tym jako kto gracie, ja strzelec wyborowy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
himus11 11 Napisano 15 Październik 2010 Chętnie zagram PSN id himus11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itsonlyme 0 Napisano 16 Październik 2010 psn: its_Onlyme S.V.E.R Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal Chelpa 1 Napisano 19 Październik 2010 Też Chętnie przyłączyłbym się do fajnej grupy, MAGa mam od paru dni psn Krasgar Raven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
A.O 0 Napisano 21 Październik 2010 zapraszam do klanu PL sami polacy i naprawde mila atmosfera zawsze ktos jest do gry ;] jak cos to pisac na moje id PSN ryba89pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach