ONE 698 Napisano 3 Październik 2009 http://www.ps3trophies.org/game/guitar-hero-5/trophies/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 5 Październik 2009 Wiecie może, czy można wbić platynkę posiadając tylko gitarę, a wszystkie mecze z 4 woklaami, 4 gitarami, 4 perkusjami grając przez neta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 5 Październik 2009 Wiecie może, czy można wbić platynkę posiadając tylko gitarę, a wszystkie mecze z 4 woklaami, 4 gitarami, 4 perkusjami grając przez neta ? Tak to się raczej nie da... Są trofki, gdzie trzeba np. zagrać na basie albo na gitarze we czworo (co jeszcze da sie zrobić), ale też w stylu "zaśpiewaj te 3 utwory" albo na garach, wiec z samą gitarką nie da niestety rady :( Ja właśnie czekam na GH:WT full zestaw ze wszystkimi instrumentami, więc pare z tych trofek pewnie zrobie (wszystkich w życiu... za cienki jestem :P ). A ja mam pytanko odnośnie trofka "The Streak" (brązowe) Complete a 1001 note streak. Ktoś mnie oświeci co trzeba zrobić ? Mój angielski zatrzymal sie na "one more beer please" :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Accoun 0 Napisano 8 Październik 2009 A ja mam pytanko odnośnie trofka "The Streak" (brązowe) Complete a 1001 note streak. Ktoś mnie oświeci co trzeba zrobić ? Mój angielski zatrzymal sie na "one more beer please" :laugh: Musisz miec combo 1001 nutek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 10 Październik 2009 Musisz miec combo 1001 nutek... Ale jak? W jednym kawałku?? Toż to praktycznie nie osiągalne... No chyba ze na begginerze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 10 Październik 2009 Ale jak? W jednym kawałku?? Toż to praktycznie nie osiągalne... No chyba ze na begginerze :P Youtube cie kocha! tzn. tu masz wytłumaczone co zrobić >_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Accoun 0 Napisano 11 Październik 2009 Ale jak? W jednym kawałku?? Toż to praktycznie nie osiągalne... No chyba ze na begginerze :P Eee... To tylko 1/3 "Through The Fire And Flames"... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 25 Październik 2009 (edytowane) Ehh... i znowu proszę o pomoc :( Ktos przetłumaczy co trzeba zrobić, żeby uzyskać trofeum "Crank It Up To 11" (Achieve a maxed out band multiplier as a standard band) Z góry dzięki (i browarek się należy) :D Edytowane 31 Październik 2009 przez janki41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkielq 20 Napisano 3 Lipiec 2010 Mam pytanie odnośnie GH: World Tour.Mianowicie,czy w tej wersji są trofea?Jestem ciekaw,ponieważ nigdzie nie znalazłem informacji o tym,a mam zamówiony cały zestaw i byłoby fajnie przy okazji zdobyć trochę trophies. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach