ONE 698 Napisano 3 Październik 2009 http://www.ps3trophies.org/game/call-of-duty-modern-warfare-2/trophies/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 9 Listopad 2009 ile jest trofek online???, przegladałem listę ale nie bardzo wiem które to są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 9 Listopad 2009 Wydaje mi sie, że nie ma trofików online tak jak to zresztą było w COD 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) Wydaje mi sie, że nie ma trofików online tak jak to zresztą było w COD 5. w 5 były w trybie co-op, były trzy: byc pierwszym w co-op na 4 graczy, ukonczyć mecz w co-op campani i jeszcze ukonczyć mecz competitive co-op w jedynkę MW nie grałem, a poza tym tam trofek jeszcze nie było ed: no i cos tam chyba doszło po wydaniu nowych mapek w psn, nie mam pewności bo juz tego nie przerabiałem Edytowane 9 Listopad 2009 przez KrisPora_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 9 Listopad 2009 W Modern Warfare 2 nie ma trofeów za granie online :) W sumie dobrze, bo za multi są inne "nagrody" (rangi itp) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 9 Listopad 2009 W Modern Warfare 2 nie ma trofeów za granie online W sumie dobrze, bo za multi są inne "nagrody" (rangi itp) thx, tez jestem za tym by multi miało swoje prawa, w K2 np poszli w tym zakresie za bardzo na max-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Listopad 2009 W sumie jak dobrze pojdzie to bedzie nietrudna platyna:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 10 Listopad 2009 W sumie jak dobrze pojdzie to bedzie nietrudna platyna:) się zobaczy, jedno jest pewne - duża frajda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k3th007 1 Napisano 10 Listopad 2009 Nie wiem co jest grane nie mam listy trofeów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GiMi84PL 0 Napisano 10 Listopad 2009 (edytowane) Prawda. Brak trophy póki co. Może w wersji PL coś namieszano ? Jedno z trophy to przejść śnieżną bazę? Zacząłem kolejna misję, tą na lotnisku i lipa :( WTF ? Edytowane 10 Listopad 2009 przez GiMi84PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 10 Listopad 2009 Ja tam pogralem z 20 minut singla i 3 lub 4 mi wpadly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 10 Listopad 2009 Mi też nie działają :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GiMi84PL 0 Napisano 10 Listopad 2009 (edytowane) Dla wszystkich u których bark listy trophies: 1. Wywal path (15MB) z konsoli. 2. Odpal grę, ale bez zaciągania nowego patha. 3. Uruchom nową grę. U mnie działa :D Potem zainstaluj path na nowo... Po ponownej aktualizacji trophy przestają wpadać. Path psuje wszystko. Sprawdziłem przechodząc Spec Ops. Brak trophy za pierwszą gwiazdkę :( Edytowane 10 Listopad 2009 przez GiMi84PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 10 Listopad 2009 a naprawią to jakoś bez robienia tego "sposobu"? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 10 Listopad 2009 doświadczone studio, oczko w głowie wydawcy a takiego "patcha" wypuścili - albo trofea, albo multiplayer. Ciekawe kiedy to poprawią... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cugaro 0 Napisano 10 Listopad 2009 Ale trophy z special ops chyba można zaliczyć jako trophy z multi np. Earn 69 stars in Special Ops. Earn 30 stars in Special Ops. Earn all 3 stars in at least 10 different Special Op missions. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 10 Listopad 2009 Przeszedłem dwie misje i nie dostałem żadnego tropy, a braciak podczas tych samych misji uzyskał 4 trophy... Parodia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Butcherr 0 Napisano 10 Listopad 2009 nie no jednym slowem skandal, ja w polowie gry zaczailem ze cos nie tak, ze czegos brakuje, 0% trofeum i co teraz robic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 10 Listopad 2009 (edytowane) naprawili to właśnie w tym momencie. Przeglądałem forum bo nei miałem trofiksów przeczytałem do końca i jak chciałem wyłaczyć to sie odblokowało. Są trofea przy patchu Chyba że się mylę. Bo wcześniej nie miałem nawet listy trofi a teraz mam listę więc mam nadzieje że to działa!!! Dobra napewno działa :) Edytowane 10 Listopad 2009 przez sirslavko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 10 Listopad 2009 A te MW2 to jest w pełnej polskiej wersji jak KZ2 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 10 Listopad 2009 A te MW2 to jest w pełnej polskiej wersji jak KZ2 ?? Wyłącznie spolszczenie kinowe (napisy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 10 Listopad 2009 Mi już trofea działają. Byłem w połowie gry i nie miałem, wyjąłem płytę, odpaliłem inną grę, znowu włączyłem mw2, rozpocząłem grę od nowa i są. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 10 Listopad 2009 Solucja jak naprawic trofea na 100% jest w glownym temacie z gra, wyjmowanie plytki, robienie 10 przysiadow itp nic nie daje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 11 Listopad 2009 Ja osobiście jak uruchamiam grę to ignoruje instalację Patcha i wtedy trofea wpadają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 11 Listopad 2009 Nic nei trzeba ignorować i żadnej deinstalacji patcha nie trzeba robić. Trofea działają i koniec !! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach