ONE 698 Napisano 10 Październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 10 Październik 2009 Zakupił już ktoś ową grę? Bo myślę nad tym, albo nad Pixel Junkiem Monsters, tyle że bajkowe klimaty na razie mi nie leżą. Jednak mimo wszystko chciałbym poznać opinię tych co już grali. Tyle co poczytałem w sieci, to ludzie mówią, że bardzo dobra gra, dla niektórych najlepszy jak na razie tower defense. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poziomek 0 Napisano 10 Październik 2009 kolejny defence ala starcraft [ums], wyglada dobrze, ciekawe jak miodnosc w przeciwienstwie do savage moon jest multi!!! :) kolejne godziny przed tv sie zapowiadaja kekeke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 15 Październik 2009 Grę zakupiłam, ponieważ bardzo lubię typowe Tower Defence, graficznie wyglada bardzo ładnie zwłaszcza w wysokiej rozdzielczości - jednak za wiele do pokazania to w tej grze nie ma :) Sama rozgrywka nie jest skomlikowana. Gra nie wciagnęła mnie aż tak jak PixelJunk Monsters. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blix 0 Napisano 5 Grudzień 2009 gra - boskosc. Jest naprawde dobrze zrobiona i zbalansowana. niektore plansze, zeby przejsc na 5 gwiazdek na 5 trzeba sie troche nameczyc. niedawno wyszedl patch, ktory dodaje subtelne efekty wizualne i dzwiekowe oraz daje nowy poziom trudnosci. Jest nad czym siedziec :) polecam wszystkim! na wielu serwisach gra ma oceny 9/10 i wiecej. Bardzo zasluzone oceny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Saintsailor 0 Napisano 8 Grudzień 2009 Osobiscie uwielbiam takie gry. Gram w demko od kilku dni i musze przyznac, ze gierka bardzo wciaga. Zastanawiam sie tez nad PixelJunk Monster, bo z tego co widze ogolne reguly gry sa bardzo podobne. Na razie zdecyduje sie chyba na Comet Crash'a, ale mam nadzieje, ze przyjdzie czas zeby ograc oba tytuly:). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labuda 2 Napisano 31 Marzec 2010 bardzo fajna gra! Ale niestety utknąłem w planszy w której trzeba być tak szybkim że każdy błąd kosztuje restart planszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tribon303 0 Napisano 1 Kwiecień 2010 Bardzo dobra gra, którą warto przejść od deski do deski. To na pewno najlepszy tower defence jaki grałem. Ciekawe kiedy wyjdą dodatkowe plansze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach