kryszak83 3 Napisano 11 Październik 2009 Siema czy ktoś z was ogląda wojnę konsol na YouTube wystarczy subskrybować paru ziomali i zianie jest na całego ja osobiście oglądam tych ludzi ponad rok i powiem szczerze ze nigdzie się tak nie uśmiałem :D Oczywiście angielski jest obowiązkowy Jeżeli ktoś chce podaje nicki tych ziomkow Na youtube Ps3/ ELPRESADOR SolidRev28 fldumars04 TheDigitalSmoke thesupremegeneralg Wip3ou7 Xbox 360/ GeneralMLD Hellhound30x SamueltehG33k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Październik 2009 Siema czy ktoś z was ogląda wojnę konsol na YouTube wystarczy subskrybować paru ziomali i zianie jest na całego ja osobiście oglądam tych ludzi ponad rok i powiem szczerze ze nigdzie się tak nie uśmiałem :D Oczywiście angielski jest obowiązkowy Jeżeli ktoś chce podaje nicki tych ziomkow Na youtube Ps3/ ELPRESADOR SolidRev28 fldumars04 TheDigitalSmoke thesupremegeneralg Wip3ou7 Xbox 360/ GeneralMLD Hellhound30x SamueltehG33k raz widzialem ekstremalna wersje gdzie niszczyli konsole :) i wygral wii, pozniej ps3, a pierwszy odpadl xbox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 26 Grudzień 2009 (edytowane) Ja też to czasami pooglądam. Żeby się pośmiać trochę bo jak widzę ludzi, którzy piszą " XbOx jEsT lEpSzY" to mnie dopada atak niekontrolowanego śmiechu. Jak wpiszecie na youtube-ie ps3 vs xbox 360(co w zupełności wystarczy i potrzeby subskrybcji to ja nie widzę) odrazu znajdziecie filmiki fanboy-i. Edytowane 26 Grudzień 2009 przez timetoshake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach