Skocz do zawartości
kryszak83

Consol War Na Youtube

Rekomendowane odpowiedzi

Siema czy ktoś z was ogląda wojnę konsol na YouTube wystarczy subskrybować paru ziomali i zianie jest na całego ja osobiście oglądam tych ludzi ponad rok i powiem szczerze ze nigdzie się tak nie uśmiałem :D Oczywiście angielski jest obowiązkowy Jeżeli ktoś chce podaje nicki tych ziomkow Na youtube Ps3/ ELPRESADOR SolidRev28 fldumars04 TheDigitalSmoke thesupremegeneralg Wip3ou7

Xbox 360/ GeneralMLD Hellhound30x

SamueltehG33k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema czy ktoś z was ogląda wojnę konsol na YouTube wystarczy subskrybować paru ziomali i zianie jest na całego ja osobiście oglądam tych ludzi ponad rok i powiem szczerze ze nigdzie się tak nie uśmiałem :D Oczywiście angielski jest obowiązkowy Jeżeli ktoś chce podaje nicki tych ziomkow Na youtube Ps3/ ELPRESADOR SolidRev28 fldumars04 TheDigitalSmoke thesupremegeneralg Wip3ou7

Xbox 360/ GeneralMLD Hellhound30x

SamueltehG33k

raz widzialem ekstremalna wersje gdzie niszczyli konsole :) i wygral wii, pozniej ps3, a pierwszy odpadl xbox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też to czasami pooglądam. Żeby się pośmiać trochę bo jak widzę ludzi, którzy piszą " XbOx jEsT lEpSzY" to mnie dopada atak niekontrolowanego śmiechu. Jak wpiszecie na youtube-ie ps3 vs xbox 360(co w zupełności wystarczy i potrzeby subskrybcji to ja nie widzę) odrazu znajdziecie filmiki fanboy-i.

Edytowane przez timetoshake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi