airjack 1 Napisano 3 Grudzień 2010 Po co wydawali tą grę skoro nie można wygodnie korzystać z kierownicy. Opory maksymalne, które są w tej grze uniemożliwiają grę, jak w taką grę mają grać młodsi, skoro kierownica może im wykręcić rękę? Grałem w wersję na PC, pomijam fakt, że w sterowniku można wszystko wyregulować, ale w samej grze jest możliwość wyłączenia feedforceback, dlaczego nie zrobili choć tego w ps3? Przecież oni wypuścili grę rajdową, myśleli, że klienci ją kupią i wstawią w ramkę? Efekt jest taki, że nie kupię tej gry w wersji na ps3, mając kierownicę nie zamierzam grać na padzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Grudzień 2010 (edytowane) Po prostu olali ludzi maksymalnie. Wypuścili bubla, bo sama gra też pozostawia wiele do życzenia. Wydali tam jakiegoś patcha, który zapewne nic nie zmienia i tyle. Zgarnęli kasę tylko dzięki napisowi na pudełku "WRC" i siedzą cichą... Ostatni wpis na ich blogu dotyczy Dema ... porażka i tyle. Od początku mówiłem, że WRC z czasów PS2 od studia Evolution jest nie do zdarcia i do dzisiaj bije na głowę, wszelkie gry rajdowe wg mnie. Edytowane 4 Grudzień 2010 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airjack 1 Napisano 5 Grudzień 2010 (edytowane) Gdybym tylko mógł odpalić na PS3 WRC4 z PS2 to nawet bym się nie zastanawiał. Pobawiłem się ustawieniami, najlepiej jechało mi się na tych poniżej. Zachęcam do testowania. Ogólnie jest o wiele lepiej, ale trzeba jechać na manualnej skrzyni i operować gazem tak, żeby koła nie boksowały zbyt mocno, bo wtedy odbija. A tu wynik, mimo, że popełniłem kilka błędów co do optymalnej trasy nie jest źle, dodam, że jeszcze wczoraj jechałem na automacie i domyślnych ustawieniach i najlepszy czas był na poziomie 3:50. ustawienia wczytane "extreme" Pogram jeszcze w demo i może dam szanse pełnej wersji. Edytowane 5 Grudzień 2010 przez airjack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Grudzień 2010 Na pewno spróbuję jak znowu załączę WRC, ale kiedy to nastąpi to nie wiem. Co do manuala to nie ma problemu, bo i tak tylko na takiej skrzyni gram. Ogólnie nie podoba mi się motyw, z tym problemem z wrzuceniem samochodu bokiem. W WRC na PS2 więcej gazu i samochód świetnie się prowadziło jadąc boczkiem. Tutaj co by się nie robiło i jakich metod nie stosowało, to nigdy nie wygląda to jakoś specjalnie. Tzn. jechałem bokami, ale jakieś takie dziwne to było...w ogóle tego się nie czuło, a jeżdżę zawsze z kamerą z nad maski. Jak będzie coś kombinował jeszcze z ustawieniami to dawaj znać, bo szukałem czegoś po necie, ale była kicha. PS. Jak nie masz w co grać to bierz grę. Tym bardziej, że nówka za 90zł stoi na angielskim sklepiku. Także warto sobie zrobić Mikołaja, biorąc pod uwagę, że jakieś horrendalne sumy to to nie są. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TPS 3 Napisano 25 Styczeń 2011 (edytowane) Jak nie masz w co grać to bierz grę. Tym bardziej, że nówka za 90zł stoi na angielskim sklepiku. Także warto sobie zrobić Mikołaja, biorąc pod uwagę, że jakieś horrendalne sumy to to nie są. Ściągnąłem demo gry z PSN - grafika to jakaś totalna porażka - mamy 2011 rok. Rzecz jaka mi sie podoba, to dwie różne kamery ze środka i ich praca względem przeciążeń (chyba, że ze zmęczenia wydawało mi się, że kamera idzie do przodu podczas ostrego hamowania - zupełnie jak głowa kierowcy.) Trasy są wąskie, wymagające, model zniszczeń fajny, fajna jest informacja o uszkodzeniach. Co do modelu jazdy - nie wiem. Od kilku dni jeżdżę albo w GT5P, albo Grid, albo w DIRT 2 i mam kocioł w głowie. Tom Edytowane 25 Styczeń 2011 przez TPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 25 Styczeń 2011 (edytowane) Ściągnąłem demo gry z PSN - grafika to jakaś totalna porażka - mamy 2011 rok. Rzecz jaka mi sie podoba, to dwie różne kamery ze środka i ich praca względem przeciążeń (chyba, że ze zmęczenia wydawało mi się, że kamera idzie do przodu podczas ostrego hamowania - zupełnie jak głowa kierowcy.) Trasy są wąskie, wymagające, model zniszczeń fajny, fajna jest informacja o uszkodzeniach. Co do modelu jazdy - nie wiem. Od kilku dni jeżdżę albo w GT5P, albo Grid, albo w DIRT 2 i mam kocioł w głowie. Tom no grafika piękna nie jest, prawie wszyscy na nią narzekają (ja nie) praca kamery z kokpitu jest fenomenalna tak jak i model jazdy kariera też jest świetnie zrobiona brakuje mi tylko Subaru Impreza WRC (chodzi mi o model N14) i jeszcze Suzuki SX4 WRC Edytowane 25 Styczeń 2011 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojt007 0 Napisano 2 Luty 2011 Mam pytanie,jak ustawić automatyczną skrzynię na WRC 2010w PS3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 5 Luty 2011 (edytowane) Mam pytanie,jak ustawić automatyczną skrzynię na WRC 2010w PS3? w opcjach :thumbsup: o ile się nie myle to w ustawieniach gry (w menu głównym na maksa po prawej) i tam będzie game options czy coś takiego i tam jest (powinno też tam być ustawianie poziomu trudności i asysta hamowania) poszperaj troche a na pewno znajdziesz :thumbsup: pomogłem?? proszę o + Edytowane 5 Luty 2011 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojt007 0 Napisano 11 Luty 2011 Dziekuję,już ok.Oj śmiga sie na WRC śmiga:_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojt007 0 Napisano 12 Luty 2011 Dziś sesja.GT5 i WRC.Oj będzie się działo:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 21 Luty 2011 A ja mam pytanie może nie do tematu ,ale nie wiem gdzie napisać odpowiedni temat ,żeby nie zostać zbesztanym przez administratorów :) Więc przejdźmy do rzeczy. Ostatnio naszła mnie chęć pogrania w jakąś rajdówkę i tu mam dylemat między Dirt 2 ,a WRC (fia world rally championship) Możecie podać jakieś zalety i wady WRC ? (odnośnie zalet i wad Dirt'a 2 piszę w innym temacie choć ucieszę się ,gdy ktoś porówna te dwie gry w tym temacie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsi13 0 Napisano 22 Luty 2011 (edytowane) Dalej nic się nie zmieniło w kwestii, że praktycznie nie da się grać na kierownicy Logitech DFGT?Tzn, że taka wibra jest, że nie da się grać? Czy też o co innego chodziło? Też spoglądam jak kolega wyżej na Dirta 2, ale nie ukrywam, że strasznie podobało mi się w starszych Colinach, że się jeździło rajd po rajdzie, a nie jakieś dziwne amerykańskie imprezy z dziwnymi samochodami. Edytowane 22 Luty 2011 przez korsi13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 9 Marzec 2011 Wczoraj doszła paczka z grą WRC do mnie :) pozdrawiam PSNid: Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 9 Marzec 2011 Dalej nic się nie zmieniło w kwestii, że praktycznie nie da się grać na kierownicy Logitech DFGT?Tzn, że taka wibra jest, że nie da się grać? gówno prawda że też tak już powiem ja mam DFGT wchodzisz w opcje i sobie wszystko ustawiasz jest to męczące i czasem trzeba długo posiedzieć zanim się znajdzie ustawienia dla siebie ale warto poświęcić na to trochę czasu ps. NFS Shifta ustawiałem pod kierownice i moje wymagania przez ponad godzinę ale się opłacało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 14 Marzec 2011 ostatnio pograłem sobie z Patrykiem 1980. Próbowaliśmy pogadać (headsety) ale niestety graniczy to z cudem. Dźwięk się strasznie zacina i trzeba się porządnie skupić żeby zrozumieć co mówi drugi gracz masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsi13 0 Napisano 17 Marzec 2011 Skoro faktycznie da się jakoś normalnie to ustawiać to w sumie może kupię sobie tą gierkę, gdyż można ją dostać za śmieszne pieniądze. Jak grałem w demo to jakoś tak strasznie mi odbijało przy skręcaniu tzn, skręcam w lewo, a kiera jakby chciała iść w prawo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krucz(ens) 0 Napisano 6 Kwiecień 2011 siema mam pytanko o ustawe w WRC 5 wygranych ... pogrywa ktos jeszcze w ta gierce jak co ID : Krucz piszcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Kwiecień 2011 siema mam pytanko o ustawe w WRC 5 wygranych ... pogrywa ktos jeszcze w ta gierce jak co ID : Krucz piszcie Poczytaj mojego posta: http://www.ps3site.pl/forum/topic/48210-wrc-fia-world-rally-championship/page__view__findpost__p__438955 Wszystko starałem się wyjaśnić jak tylko mogłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krucz(ens) 0 Napisano 13 Kwiecień 2011 THX Patricko . wkoncu wpadla Platynka w WRC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyDriver 1 Napisano 17 Czerwiec 2011 Niestety WRC i wsparcie kierownicy jest tak ubogie, że aż woła o pomstę do nieba. Sam aż myślę, żeby na padzie grać, bo na kierownicy po prostu jest jakaś parodia a nie gra. Mam wrażenie jakbym grał w jakiś symulator czołgów zamiast samochodów WRC. Nic dodać nic ująć. A kto robił to przepiękne menu? Dzieci z ubogich rodzin? Model jazdy to padaka, nawet niee wiem do czego to przyrównać, ale na pewno nie do jazdy samochodem WRC. No bo tu płyniemy sobie lekko unosząc się nad ziemią. Zero wyczucia samochodu i nawierzchni. Szkoda klawiatury na relacje z tej gry. Oj gdzie te czasy z WRC od Evolution albo genialne V Rally z PSX i PS2 o pierwszych Colinach nie wspominając. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 18 Czerwiec 2011 Nic dodać nic ująć. A kto robił to przepiękne menu? Dzieci z ubogich rodzin? Model jazdy to padaka, nawet niee wiem do czego to przyrównać, ale na pewno nie do jazdy samochodem WRC. No bo tu płyniemy sobie lekko unosząc się nad ziemią. Zero wyczucia samochodu i nawierzchni. Szkoda klawiatury na relacje z tej gry. Oj gdzie te czasy z WRC od Evolution albo genialne V Rally z PSX i PS2 o pierwszych Colinach nie wspominając. jak chcesz nowej gry z świetnymi doznaniami rajdów to polecam DiRT 3 a World Rally Championship jest super :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klayman85 10 Napisano 30 Czerwiec 2011 WRC to moje pierwsze rajdy na nextgenową konsolą i muszę powiedzieć że nie jest aż tak źle, jak niektórzy mówią:happy: Grafika owszem, momentami aż rani oczy, ale pomysł na trasy i ich zróżnicowanie moim zdaniem twórcom się udał. Jako niedzielny fan rajdówek (dawno temu zagrywałem się w Collina 2 na psx i 4 na ps2) podchodzę do wrc na lajcie i uważam że jeśli ktoś jest w stanie przymknąć oko na grafikę i kilka drobnych niedoróbek to ta gra może zapewnić kilkanaście godzin dobrej rozrywki, ale to tylko moje subiektywne zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 25 Lipiec 2011 o jakiego kierowcę chodzi w trofeum Pull! (Mamy mistrza strzelectwa (skeet) w S-WRC. Wybierz go i wygraj Single Player - Single Stage w Jordanii.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoBeny 1 Napisano 26 Lipiec 2011 o jakiego kierowcę chodzi w trofeum Pull! (Mamy mistrza strzelectwa (skeet) w S-WRC. Wybierz go i wygraj Single Player - Single Stage w Jordanii.) Nasser Al Attiyah 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 27 Lipiec 2011 Nasser Al Attiyah oo wielkie dzięki już miałem grac wszystkimi po kolei plusik leci jeszcze nie mogę wrzucić czasu z oesu do neta bo pisze że mój czas jest poza listą cóż muszę się bardziej postarać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach