Emir 2 Napisano 30 Październik 2009 Hasbro Family Game Night Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzibada 14 Napisano 31 Październik 2009 Hmm kupil kto ktos ?? Bo cena 139 zl to sporo. A jestem ciekaw czy zestawik sprawi sie na zabawy w domu z uzytkownikami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rivriet 0 Napisano 12 Listopad 2009 Mi to udostępnił znajomy... gra słaba, na pewno nie warta tych pieniędzy. A więc o co w tym chodzi? Mamy do dyspozycji różne mini-gierki (jest ich chyba 4, nie pamiętam) typu "Statki". Po prostu gramy w stare jak świat tradycyjne gry na ekranie telewizora samemu, z kumplami na kilka padów albo przez PSN. Nic specjalnego. Cena straszna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdiTasiek 0 Napisano 4 Kwiecień 2010 gra ktos online?? zeby zrobic to trophy za online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velius 0 Napisano 14 Kwiecień 2010 Ja moge jesli jeszcze kogos szukasz. Chcialem zrobic platyne ale obawialem sie ze nikogo nie znajde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach