Barti17 3 Napisano 31 Październik 2009 Witam. Mam braciaka, który mieszka 100 metrów ode mnie (Mława city :biggrin: ). Razem mamy internet w TP (Posiadamy Liveboxy). Od jakiegoś tygodnia nie możemy oglądać witryn takich jak: nasza-klasa.pl ; demotywatory.pl oraz forum portalu silkroadonline.com.pl. Reszta stron otwiera się normalnie i bezproblemowo. Piszę o tym na forum, aby spytać się innych użytkowników TP czy też mają taki problem oraz o jakiekolwiek rozwiązanie. Z góry dziękuje :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 1 Listopad 2009 wyczyść cookies w przeglądarce, ja tak ostatnio miałem z ps3site. wszedłem w ustawienia cookies, usunąłem tylko te z ps3site i zaczęło działać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barti17 3 Napisano 2 Listopad 2009 Wyczyściłem wszystkie ciasteczka i nic :verymad:. Dodam, iż te strony nie działają mi na wszystkich przeglądarkach (IE i Opera) oraz nie mogę zalogować się do PS Network. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach