Kenet 263 Napisano 18 Marzec 2007 Hmm.. my jeszcze czekamy na nasze PS3 a tu na świcie niszczą je młotami, walcami i nie wiem czym jeszcze. Ale dla odmiany chciałbym wam przedstawić filmik z nieco mniej brutalnego rozbierania PS3. sekcja została dokonana przez "chyba wykwalifikowanego" pracownika serwisu internetowego: [yt=425,350]zg36QFaYbtU[/yt] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dragon85pl Napisano 18 Marzec 2007 fajnie ... płyta wielowarstwowa ... :( czyli jak coś padnie jakiś scalak to baybay :( oby tranzystory , rezystory niebyły z programu minimalizacji kosztów produkcji .... bo mam złe doświadczenia z tunerami cyfrowymi made in japan :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 6 Kwiecień 2007 Takie Ci rzeczy po głowie chodzą? ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RedHand Napisano 6 Kwiecień 2007 fajnie ... płyta wielowarstwowa ... :( czyli jak coś padnie jakiś scalak to baybay :( oby tranzystory , rezystory niebyły z programu minimalizacji kosztów produkcji .... bo mam złe doświadczenia z tunerami cyfrowymi made in japan :/ A czego się spodziewałeś? Jednostronnej płytki z lampami? Żyjemy w XXI wieku. Kilkuwarstwowe płytki są na porządku dziennym. I tak się dziwię, że wszystko w technologii smd nie jest robione w PS3. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 6 Kwiecień 2007 PS4 pewnie będzie wszczepiane w rdzeń kręgowy ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach