ONE 698 Napisano 8 Listopad 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BX-q-GUUAbo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 8 Listopad 2009 Ma ktoś tą grę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 9 Listopad 2009 No ja mam :P Lecz nie nazwałbym tego grą a raczej interaktywnym demem. 100% można zrobić w 5-10 min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) Potwierdzam ... Taki produkt w stylu "zabij czas" Na pewno nie jest to GRA - Polecam puszczenie swojej Mp3 i pobawienie się demkiem Trofea 100% faktycznie można strzelić w jakieś 10 min - w tym jeden ZŁOTY PUCHAR Edytowane 9 Listopad 2009 przez Tomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 9 Listopad 2009 Nie jest gra, ale sztuka nowoczesna. Warto! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomgracz 3 Napisano 9 Listopad 2009 Ja nie polecam. Dla mnie to jest trochę koszmarne. Po kilku minutach uninstall. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 13 Listopad 2009 Idealne do wkrecenia sobie klimatu przy czyms psychozogennym :-]... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 23 Listopad 2009 Pobrałem toto dzisiaj i po kliku minutach poważnie zacząłem się zastanawiać czy te 10pln nie lepiej było wydać na piwo. Moim skromnym zdaniem kiepskie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 24 Listopad 2009 Jako stary amigowiec-scenowiec jestem fanem wszelkiego tego typu produkcji, ale ta konkretna mi sie nie podoba. jesli nie zalezy ci na zlotym pucharze do zrobienia w 10 minut - nie kupuj, nie warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach