Chrumcio 1 Napisano 8 Listopad 2009 Cześć! Szukam tytuły gry, którą zobaczyłem na internecie. Niestety nie zapisałem tytułu, a historia usuwa mi się automatycznie. A więc tak, gra była: -od 16 lat, -bardzo barwna, -posiadała jakiś system, który pozwalał pociąć każdego przeciwnika inaczej, -chodziło się chyba ludzikiem z mieczem, -pisało jeszcze, że jest kilka zagadek. Teraz nie mogę tej gry znaleźć. Jeśli ktoś wie jaki to tytuł to bardzo bym prosił, żeby go tutaj napisał. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chrumcio 1 Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Cześć! Szukam tytuły gry, którą zobaczyłem na internecie. Niestety nie zapisałem tytułu, a historia usuwa mi się automatycznie. A więc tak, gra była: -od 16 lat, -bardzo barwna, -posiadała jakiś system, który pozwalał pociąć każdego przeciwnika inaczej, -chodziło się chyba ludzikiem z mieczem, -pisało jeszcze, że jest kilka zagadek. Teraz nie mogę tej gry znaleźć. Jeśli ktoś wie jaki to tytuł to bardzo bym prosił, żeby go tutaj napisał. Pozdrawiam! Edit. A i jeszcze to, była tylko angielska wersja językowa. Edit2. Już znalazłem, nazywa się Fairytale Fights. Edytowane 8 Listopad 2009 przez Chrumcio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 8 Listopad 2009 Ninja Gaiden Sigma ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brunoj 0 Napisano 8 Listopad 2009 Afro Samurai? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach