Jin Kazama 0 Napisano 8 Listopad 2009 Jaka jest wasza ulubiona postać w Tekkenie? :whistling: moją jest Devil Jin... acz zdażyło się że polubiłem też Jina Kazame i Lee Chaolana..:rolleyes: czekam na wasze odp.:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 8 Listopad 2009 Jaka jest wasza ulubiona postać w Tekkenie? :whistling: moją jest Devil Jin... acz zdażyło się że polubiłem też Jina Kazame i Lee Chaolana..:rolleyes: czekam na wasze odp.:) Nie wieże . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 8 Listopad 2009 Chyba "nie wierze"... Najlepiej gra mi się Eddy'm i Hwoarang'iem. Ale ogólnie nie lubię Tekkena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jin Kazama 0 Napisano 8 Listopad 2009 Chyba "nie wierze"... Najlepiej gra mi się Eddy'm i Hwoarang'iem. Ale ogólnie nie lubię Tekkena. A czemuż to nie lubisz Tekkena? ^^ to taka fajna gra ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamar 0 Napisano 13 Listopad 2009 Dla mnie najlepszymi postaciami są: Christina, Lee, Rayan i kangur ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach