orzeszek 1 Napisano 11 Listopad 2009 Sa tu jacys milosnicy muzyki elektronicznej, w szczegolnosci Trance i Club Life`a? Ktore sety wam sie najbardziej podobaja? Jak dla mnie to miazdzy set: #114 #24 #91 #101 #104 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek12638 0 Napisano 8 Czerwiec 2010 te numerki setów akurat mi nic nie mówią,nie słuchałem ich,ale jestem fanem d.j tiesto.mogę powiedzieć,że mnie miażdży KAŻDY secik w jego wykonaniu!muszę sprawdzić seciki które wymieniłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rah 7 Napisano 6 Styczeń 2011 Te sety są świetne ale jednak A State Of Trance Armina są jeszcze lepsze. Polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek12638 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Te sety są świetne ale jednak A State Of Trance Armina są jeszcze lepsze. Polecam. Armina słucham regularnie i....jest niemożliwy!!!! Super!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 7 Styczeń 2011 Właśnie, zgadzam się z przedmówcami, jeżeli chodzi o trance to Armin miażdży Tiesto na śniadanie! Polecam najnowszą płytkę Mirage, jeżeli ktoś lubi elektroniczne brzmienie to na pewno się nie zawiedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek12638 0 Napisano 8 Styczeń 2011 ARMIN już za miesiąc w Poznaniu :biggrin:Jadę!!!!Ostatnio go widziałem na Sunrisie w Kołobrzegu,w zeszłym roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rah 7 Napisano 23 Styczeń 2011 (edytowane) Nieźle, ja byłem na TIESTO w Birmingham i licze że Armina też złapie gdzieś w uk , a 3 lipca SENSATION WHITE W AMSTERDAMIE juz sie nie mogę doczekać. Będe tam drugi raz i nadal na samą myśl czuje napływ adrenaliny. Edytowane 23 Styczeń 2011 przez rah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach