Kiziek 5 Napisano 6 Styczeń 2010 Nie kombinuj, tego trophy się nie boostuje bo samo wpadnie jak Master i Ultimate ninja będziesz robił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 6 Styczeń 2010 (edytowane) Nie kombinuj, tego trophy się nie boostuje bo samo wpadnie jak Master i Ultimate ninja będziesz robił. Wlasnie chyba sobie odpuszczam kiziek te team missiony i chapter challengi. Niechce mi sie kolejny raz przechodzic gry. a Jak wszedlem na te team na ostatnie levele to kuurde chyba to nie na mojego skilla :/ Chce tylko jeszcze zrobic te trophy ktore da rade czyli po 1000kilks kazda bronia byle klepac w X i 1000killsow babeczkami no i te 100rescue... Edytowane 6 Styczeń 2010 przez Frog_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 6 Styczeń 2010 hehe wszedłem sobie z ciekawości w moje statystyki i mam np 10580 ultimate techniques użytych , 4207 izuna drop , 2548 guillotine throws i 2129 rescues :) (a są tacy co mają tego 3x więcej) powiem ci szczerze jak chcesz to robić na siłę nie próbując zaliczyć wszystkich team mission to daruj sobie bo to zajmie naprawdę dużo czasu a i tak w połowie się znudzisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiziek 5 Napisano 6 Styczeń 2010 Ja darkman czekam na odpowiedź :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 6 Styczeń 2010 a sorry :) z takim kolesiem SlipKnot zrobiłem obie UN i nie ma innego błędu tylko twirl Rachel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiziek 5 Napisano 6 Styczeń 2010 To kicha, mi ten taniec raz wyjdzie, a raz ni... A trzeba mieć to opanowane do perfekcji <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 7 Styczeń 2010 e nie jest tak źle wystarczy praktycznie że opanujesz sposób który ja nazywam "semi-automatic" ;P czyli trzymasz oba analogi w lewo lub prawo (jak ci wygodniej) i nawalasz tylko w L1 - z tym że prędkość kamery musisz mieć na maxa no i musisz opanować odpalanie twirla np po skoku, z miejsca itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach