Skocz do zawartości
adrianek274

Zakupy Na Empik.com

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Chciałbym bardzo zdobyć Białą Edycję Kolekcjonerską Assassin's Creed 2, w związku z czym mam pytanie do Was: czy ma/miał ktoś jakieś doświadczenia z zakupami na empik.com ? Jak wygląda realizacja zamówienia? Czy lepiej zamawiać do salonu czy kuriera do domu, bo cena ta sama w przypadku gry (0zł)? I ogólnie czy byliście zadowoleni z zakupów tam ?

Dzięki bardzo.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście zamawiałem kilka rzeczy np.książki nie było żadnego problemu,po wybraniu opcji dostawy do salonu za wysyłkę płacisz 0 zł :) czyli nic,ogólnie polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamawiałem różne rzeczy z odbiorem w salonie, nie ma najmniejszego problemu, ale jeśli masz kawałek do salonu (raz tak miałem) to lepiej najpierw zadzwonić, bo może się okazać, że nie ma w czasie, w którym powinno być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak np. paczka dojdzie do salonu we wtorek, to czy mogę ją odebrać w piątek/sobotę ?

Jeśli dojdzie w wtorek to chyba nawet w ten sam dzień będziesz mógł ją odebrać ale lepiej przed wyjściem zadzwoń do nich.

Ja z nimi miałem tak.

Zamówiłem Presige Edition MW 2 , i czekam na paczkę czwartek, piątek i lipa. Dzwonię do nich a oni na to, że zapomnieli wysłać paczki, a w emajlu który do mnie przysłali napisali że data wysyłki taj gry jest przewidziana na 16.11.2009, a więc trochę po premierze.

Ja zamówiłem preorder z 3miechy temu i może to było takie ewentualne "zabezpieczenie", a jak zamówisz grę w dniu premiery to odrazu wysyłają.

Wysłali mi dopiero w sobotę :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak np. paczka dojdzie do salonu we wtorek, to czy mogę ją odebrać w piątek/sobotę ?

Na odbiór paczki w salonie masz 14 dni (liczą się robocze oraz soboty i niedziele).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi