adrianek274 4 Napisano 14 Listopad 2009 Witajcie Chciałbym bardzo zdobyć Białą Edycję Kolekcjonerską Assassin's Creed 2, w związku z czym mam pytanie do Was: czy ma/miał ktoś jakieś doświadczenia z zakupami na empik.com ? Jak wygląda realizacja zamówienia? Czy lepiej zamawiać do salonu czy kuriera do domu, bo cena ta sama w przypadku gry (0zł)? I ogólnie czy byliście zadowoleni z zakupów tam ? Dzięki bardzo. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cichy555 0 Napisano 14 Listopad 2009 Osobiście zamawiałem kilka rzeczy np.książki nie było żadnego problemu,po wybraniu opcji dostawy do salonu za wysyłkę płacisz 0 zł :) czyli nic,ogólnie polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OskarV 0 Napisano 14 Listopad 2009 Zamawiałem różne rzeczy z odbiorem w salonie, nie ma najmniejszego problemu, ale jeśli masz kawałek do salonu (raz tak miałem) to lepiej najpierw zadzwonić, bo może się okazać, że nie ma w czasie, w którym powinno być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 15 Listopad 2009 A jak np. paczka dojdzie do salonu we wtorek, to czy mogę ją odebrać w piątek/sobotę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 15 Listopad 2009 A jak np. paczka dojdzie do salonu we wtorek, to czy mogę ją odebrać w piątek/sobotę ? Jeśli dojdzie w wtorek to chyba nawet w ten sam dzień będziesz mógł ją odebrać ale lepiej przed wyjściem zadzwoń do nich. Ja z nimi miałem tak. Zamówiłem Presige Edition MW 2 , i czekam na paczkę czwartek, piątek i lipa. Dzwonię do nich a oni na to, że zapomnieli wysłać paczki, a w emajlu który do mnie przysłali napisali że data wysyłki taj gry jest przewidziana na 16.11.2009, a więc trochę po premierze. Ja zamówiłem preorder z 3miechy temu i może to było takie ewentualne "zabezpieczenie", a jak zamówisz grę w dniu premiery to odrazu wysyłają. Wysłali mi dopiero w sobotę :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 19 Listopad 2009 A jak np. paczka dojdzie do salonu we wtorek, to czy mogę ją odebrać w piątek/sobotę ? Na odbiór paczki w salonie masz 14 dni (liczą się robocze oraz soboty i niedziele). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach