Skocz do zawartości
SmoQ_88

Lcd Samsung

Rekomendowane odpowiedzi

PS3 mam podlaczone pod LCD Samsunga. Jak chce pograc na konsoli musze najpierw wlaczyc jakis program telewizyjny a pozniej przycisk "HDMI" na pilocie i dopiero pokazuje mi obraz z PS3. Moje pytanie: czy da rade zrobic tak zeby od razu wlaczal sie HDMI? Bo gdy TV jest wylaczony i wciskam na pilocie HDMI to nie chce sie tak wlaczyc(nie wazne czy PS3 jest wlaczone czy nie), musze najpierw wlaczyc np tvn a dopiero pozniej HDMI. Da sie to jakos zmienic ? z gory dzieki pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez masz problem. Jak nie dziala to sie nie da :|

To chyba bedzie problem tygodnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzisz gdzies zebym napisal ze to jest problem ? to nie jest dla mnie zaden problem, chcialem sie tylko normalnie zapytac/dowiedziec czy mozna to zmienic. Ale oczywiscie zawsze znajdzie sie ktos kto sie doczepi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Się ciesz, że masz coś takiego jak przycisk HDMI. Ja muszę przełączać źródła, a konsola jest oczywiście ostatnia bez możliwości zmiany. Ale generalnie odpowiadając na pytanie, to nie, hdmi z tego co wiem nie puszcza sygnału "wejścia" tak jak to robią kable rgb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie kanal HDMI ustawia sie po wlaczeniu TV tylko wtedy gdy tv zostanie na nim wylaczony, a wlaczam go przyciskiem power na pilocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi