Skocz do zawartości
Niki

Bibla Na X360

Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat chyba powinien być "news" ale tam tylko o Ps3 sie pisze wiec co mi szkodzi napisać tutaj ;)a wiec...

W niedługim czasie Na XBLA pojawi się bardzo bardzo ciekawa pozycja: Bible Navigator X. Będzie ona dostępna już za 400 MSP i oferowała oczywywiście kompletną biblię.

NIE, to nie jest żart. W aplikacji znajdzie się zarówno stary jak i nowy testament, możliwość wyszukiwania interesujących nas tekstów i animowane wstawki, czyli jednym słowem wszystko to czego chrześcijanin potrzebuje.

Zastanawia mnie tylko celowość takiego zabiegu, bo o ile rozumiem idee pewnej polskiej księgarni, która do biblii na komunię dorzucała dla naiwnych rodziców PS3 :) o tyle nie wyobrażam sobie, żeby gracze w przerwach między wyżynką w CoD czy GoW cytowali sobie przypowieści o synu marnotrawnym.Czego to ludzie nie wymyślą prawda??Teraz pewnie grupa z Watykanu zainwestuje w "chlebaczki" i zacznie czytać Biblie...:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(przeciągłe) Oł Kej! A niby dlaczego PS3, podkreślę to ostatnie PS3site forum powinna interesować ta informacja? Na Xbota ma 'wyłożonego' i nie interesują mnie informacje o Starym Testamencie, tudzież innej Księdze Rodzaju, który nawiedzi ten 'diabelski pomiot' od Billa "głęboka kieszeń" Gatesa.

Zreflektuj fora i nie grzesz więcej. :down: :yucky:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.