maxtom 0 Napisano 15 Listopad 2009 witam co to sa za wersjie gier na ps3 w pudelkach jak z psx. Na aukcji allegro widzialem takie superbiki bez ksiazeczki ii z pudelkiem otwieranym jak z psx, wiem ze tes PES 2010 wystepuje w takich prosze o odpowiedz bo nie wiem czy licytowac ta gierke pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProfEsSional_PL 0 Napisano 15 Listopad 2009 Wersje PROMO - takie jakby promocyjne ... różni ludzie je dostają , niepotrafie podać przykładu xD nie wiem jakieś redakcje albo cuś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 15 Listopad 2009 Dostaja je recenzenci zeby pisac recenzje. Ich sprzedaz jest nielegalna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxtom 0 Napisano 15 Listopad 2009 Dostaja je recenzenci zeby pisac recenzje. Ich sprzedaz jest nielegalna. aha dzieki bardzo za odpowiedz, a odnosnie gry to sa pelne wersjie tak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 15 Listopad 2009 Ponoc identyczne z tymi oficjalnymi, czyli sa trofiki i mozliwosc gry online. Ale ja nic nie obiecuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach