Skocz do zawartości
PatrykJP19

Klany

Rekomendowane odpowiedzi

Chetnie dojde do klanu na poziomie. Dysponuje (wedlug mnie) dobrymi umiejetnosciami, trzymam sie taktyk, slucham prowadzacego (nawyki z cs) ID Asurix93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za klany żenada nikt nie chce grac a jak juz graja to ze sobą i nikogo nie dopuszczają ..Widocznie obawiają się śmiechu z tak cienko im idzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

logotmdn.jpg

Z racji tego że nasz temat został usunięty przez jakiegoś życzliwego admina powtórzę tutaj. Poszukujemy nowych zawodników do MW2.

Potrzebujemy graczy z doświadczeniem z poprzednich części cod ale i takich którzy maja poprostu dryg do FPSów.

Wszystkich którzy myśla że wniosą coś do The Most Dangerous zapraszam na forum www.tmd-clan.pl/forum.

Na przyłączenie i testy pozostało już niewiele czasu. Oficjalna liga w Polsce rozpoczyna się w styczniu.

"TMD Tylko dla Wybranych"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

logo_got.jpg

Witam.

Klan GOT szuka chętnych graczy do wspólnej gry.

Mamy zamiar wystartować na początku roku w oficjalnej polskiej lidze MW2 (ps3liga.pl)

Osoby chętne zapraszam na stronę www.got-clan.pl/gotforum do działu rekrutacja lub kontaktować się ze mną na PSN ID MarinsPL.

Nasze osiągnięcia to aktualny mistrz Polski w Killzone 2 :)

In GOT We Trust

Edytowane przez Marins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście polecam wszystkim klan PBC. Najlepszy klan i ludzie ever!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie polecam granie z niektórymi ze TMD a tym bardziej ze TnT strasznie oszukują i używają programów typu. torrenty i temu podobne do lagowania,, już wielu z nich zostało na tym przyłapanych czy to w MW2 czy KZ2 juz niedługo kilka filmików jak fajnie się gra ze oszustami co się podniecają ile to maja wygranych

Śmiechu warte dzieci się denerwują i obrażają na priv hahaha

Edytowane przez sagi79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie polecam granie z niektórymi ze TMD a tym bardziej ze TnT strasznie oszukują i używają programów typu. torrenty i temu podobne do lagowania,, juz wielu z nich zostało na tym przyłapani czy to w MW2 czy KZ2 juz niedługo kilka filmików jak fajnie sie gra ze oszustami co sie podniecają ile to maja wygranych

Choć nie każdy tak robi fajnie się gra z ludźmi z TMD czy GOT czy SPOL tylko sie trafi nieraz czarna owca co psuje reputacje klanu

Ja jako czlonek klanu TMD nie moge po prostu nie ustosunkowac sie do tego postu, kolego, nie wiem czy wiesz, ale ludzie sa rozni, maja rozne lacza, oraz roznych dystrybutorow internetowych, i to niestety nie ich wina kiedy w kontrakcie maja przykladowo 5mb, a sa dni ze ich wydajnosc to 250 kb/s (i my mamy taki przypadek, ale to nie jego wina), poza tym MW2 jest grą taka, ze jak masz laga jestes niestety w oslabieniu, poniewaz masz mniej czasu na reakcje, a to ze owy osobnik czasem sie teleportnie to jeszcze nie powod aby oczerniac jakis klan i wyskakiwac z "czarna owca", ja jak hostuje, to nikt na lagi nie narzeka, sprobuj kiedys zagrac na moim hoscie i powtorzyc cos takiego, to uznam ze najzwyczaniej dostajesz po dupie.

P.S popracuj nad skladnią (ukladanie zdan/dobor wyrazow), bo ciezko sie czasami czyta takie cos

Pozdrawiam.

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie dołączę do jakiegoś klanu. Nie jestem wyśmienitym graczem ale czasem zdarza mi się być na 1 miejscu :P Mam ok. 34 lvl. PSN ID: Kondziorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo chętnie dołącze do porządnego klanu, który wie czego chce. W razie czego pisać na PSN bo jestem codziennie od ok. 19 - 20 do 23.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Klan NBK* przyjmie paru doświadczonych i porządnych graczy.

Obecnie gramy w lidze MW2 na CSL i zamierzamy w przyszłości występować także w innych rozgrywkach klanowych.

NBK* to dosyć nowy klan, założony przeze mnie, głównie z myślą o MW2 (gramy również w Bad Company 2), ale do tej pory mimo braku większego doświadczenia idzie nam co najmniej nieźle.

Kontakt:

Skype - trigz314

PSN - triglav314, PL_Terminator

www. - http://www.nbkforum.fora.pl (dział MW2, Rekrutacja - Podania)

Pozdrawiam

Edytowane przez InFaMe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Zamierzam utworzyć klan "Jeźdźcy Apokalipsy". Więc jeśli ktoś chętny to pisać na PSN (HanPL), lub tu, na forum. Jak się zbierze ok. 5 osób, to i stronę się zrobi.HS wymagany. Liczę na osoby, które byłyby w stanie grać często. Co Wy na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@UP ja jestem chętny. Mam HS, czas mam raczej wieczorami od 20 do 22, ale czasem krócej lub wcale - szkoła itd. Od piątku do poniedziałku zagrywam się ostro :)

Problem polega na tym, że czasem wychodzą mi naprawdę dobre mecze, a czasem słubiutkie. Nie lubię grać z jakimś napięciem, naciskiem na wynik. Więc jeśli chodzi o wspólne granie tak do zabawy to ja się piszę, ale jeśli gra typowo klanowa, czyli turnieje sieciowe itd. to mogę tylko spróbować :)

Pozdrawiam

szymuR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chetnie bym pogral w jakims klanie nie musi to byc jakis w pelni profesjonalny klan rekreacja przede wszystkim gram w godzinach wieczornych i troche w dzien zalezy od pracy jak cos to pisac na forum albo psn nick "starblant"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rekrutacja otwarta Clan BlueDeathSquad [bDS] poszukuje wlasinie ciebie

jesli jestes chetny spedzienia milego wieczorku popoludnia grajac w milym towarzystwie to zapraszam do nas  

http://www.bluedeathsquad.fora.pl/

lub piszcie pa  PSN do

interferon636, Gandi21, GeraltRiv,  lub do mnie  xXGadgeTToXx_PL  

piszac ze chcesz dolaczyc! Pozdrawiam i zapraszam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klan fS szuka 2-3 doświadczonych i porządnych graczy.

Od kilku sezonów gramy w polskiej lidze MW2 oraz europejskich ladderach. Osoby zainteresowane grą zespołową lub chcące po prostu pograć w miłym towarzystwie zapraszam na nasze forum http://forum.team-flawless.pl/

Kontakt:

PSN- kluha, Maly_85_PL

gg- 17405067

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam jakiegos klanu dla rozrywki mam spore doswiadczenie z mw1 i waw a w m2 gram d tygodnia i jestem coraz lepszy ,

mozna mnie znalesc na psn prawie o kazdej porze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam szukam jakiegoś spoko klanu ze spoko ludziami do wspólnej gry rozrywkowej lecz i w jakieś ligi coś z czasem można się pobawić. Ogólnie preferuje gre snajperską. Mój PSNid: Guinamo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbieram zapisy chętnych do przystąpienia w klanie 7PL i rozpoczęcia wspólnej wojny na polu bity w "Call Of Duty:Black Ops".Chciałbym zaprosić i poinformować zainteresowane osoby klanem w Black Ops kontakt na gg 28687546.Mamy już sporo osób z 10 prestiżem z MW2.Klan "7PL" Mój nick z PSN ID xGretikx.

Warunek do przystąpienia to minimum 4 prestige z MW2, noob-om dziękujemu :)

Mamy już około 30 osób w tym 24 z 10 prestige,więc klan będzie naprawde mocny.

Link do strony klanu http://www.ps3site.pl/forum/topic/47402-call-of-duty-black-ops-polski-klan-7pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi