Skocz do zawartości
PatrykJP19

Klany

Rekomendowane odpowiedzi

Mecz klanowe są zwykle w godzinach 18-21 pl ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka to mój pierwszy post i sorki że zmieniam temat ale mam pytanko. Bo jestem w klanie NATO i jest nas 24 osoby i 21 poziom klanu i chemy żeby szybko nam poziom wzrastał i chemy zaprosci kilku i to nawet dużo gosc do klanu ale żeby te osoby miały premium i żeby była na klanówkach które są w piątek sobota i niedziela od 20 00 do 23 00 więc prosze pisac do lidera Sampan34 ale on jescze nic niewie więc dowie się niedługo o demnie ale bardzo prosze o waszą pomoc bo czym wysoki poziom klanu to fajne emblematy i dodatkowe no np 30 poziom klanu 6 godzin podwójnego xp

Ps:" to Niemiec ten Sampan34 ale jescze raz prosze was o pomoc i trzeba miec premium i znalesc czas chociaz tylko na te klanóki Pozdrawiam :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma sensu zapraszać nie wiadomo ile osób, bo i tak liczy się tylko wynik pierwszych pięciu osób w klanie. W dodatku w niektórych operacjach mogą uczestniczyć gracze także bez premium.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Poszukuje klanu w grze mw2 (ps3 oczywiście :P)

Głównie zależy mi żebym czasami miał z kim pograć.

Od razu napisze że specjalnie pro nie jestem, ale czasami snajpą coś ugram ;)

PSN: Szosejdon

Edytowane przez Frittter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Poszukuje min. 5 osób do klanu w MW3 do gry operacji klanowych. Oczywiście z elite premium bo bez tego nie lecą pkt. Proszę by pisały osoby w wieku 16+, które mają pojęcie o grze i dobrze punktują i mają HEADSET. Klan niedawno założony grałem sam lvl klanu 2, gdyż rozegrałem tylko jedną operacje. Więcej szczegółów przy dodaniu do klanu.

Chętni niech piszą wiadomość na ps3 psnid: FreakyRusher.

Edytowane przez bartez1994

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@UP

Zaprosiłeś mnie... a dziwiłem się kto mnie zaprosił :biggrin:

Edytowane przez Hubcio-com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam ludzi do klanu No Name's!

Wymagamy:

-Dobrego poziomu gry

-Posiadania Headseta

-Znajomości Gry

-Dostępności

Zalecane:

-Posiadanie Elite PREMIUM

-Wiek 16+

Oferujemy:

-Wysoki Poziom Gry

-Dobrą Zabawę

-Klanówy

O klanie:

-Klan ten założyłem z moim dobrym znajomym i kolegą poznanym przez PS3. Póki co tylko ja posiadam konto Premium i wykorzystam to expiąc level klanu. Jesteśmy naprawdę zgraną ekipą. Zawsze trzymamy się razem, co widać podczas matchów. Nie tolerujemy złego zachowania! Wszelkie kłótnie , obrażanie innego członka klanu może zakończyć się ostrzeżeniem bądź wyrzuceniem z No Name's. Jesteśmy bardzo zgraną ekipą, ambitnie walczącą dla Klanu!

Jeśli spełniasz powyższe wymagania napisz mi na PW , bądź na GG: 43707587. Rozpatrzymy wszystkie propozycje!

Edytowane przez JakubGut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam Klanu!

PSNID: JakubGut

Ulubione tryby: ZiZ HC , DMD HC , DMD , LP.

Wymagania: Od klanu wymagam przede wszystkim wysokiego poziomu gry jak i dobrej atmosfery. Najlepiej aby klan posiadał min.5 lv. Muszą być organizowane częste klanówy a Lider klanu powinien być ogarnięty i odpowiedzialny :)

Gram w MW3 już od ponad pół roku. Ogarniam wszystkie bronie , dodatki itd. Ogolnie znam sie na tej gierce. Gram w to naprawdę nieźle i często jestem online. Jestem zawsze chętny do walk klanowych jak i do wspólnej gry z klanem. Posiadam Headset'a , a niedługo także będę miał konto Premium. Nigdy nie spinam i zawsze staram się trzymać dobrą atmosferę. Uważam że posiadanie mnie w klanie to sama przyjemność :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HitTerS to wilokrotny Mistrz Polski w Cod:BO i MW3 (m.in. zwycięzca pucharu 3v3 organizowanego na ps3site) oraz trzeci klan europejskiego Laddera MW3 Console Gaming. Naszym kolejnym przystankiem jest Call of Duty: Black Ops II. Rozpoczynamy nabór i poszukujemy ambitnych graczy, od których oczekujemy:

- bardzo dobrej komunikacji (HS obowiązkowy)

- zagospodarowania czasu na grę w godzinach wieczornych

- nieprzeciętnego skill'a

- wysokiej kultury osobistej

Jeżeli spełniasz nasze podstawowe wymagania i jesteś zainteresowany walką o najwyższe trofea złóż swoje podanie. Aby tego uczynić odwiedź dział Rekrutacji na stronie klanu HitTerS.

Osoby, które przypadną nam do gustu zaprosimy na testy.

Edytowane przez YN79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trochę późna odpowiedź, ale też dziadek ze mnie smile.gif i chętnie pogrywam

No ja też już jestem w zaawansowanym wieku i chętnie pogram z kimś 30+

PSN: oscarus25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klan w Black Ops2 Polish Warriors szuka ludzi do Klanu Warunek przyjecia miec mikrofon i dawac cos z siebie w razie pytan prosze pisac do ZielonyGibon albo Reebok7pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie dołącze do jakiegoś klanu w BO 2 :)

PSN : iSurVivaL

Ratio: 2.30 i rośnie

Skill jest nie najgorszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Witam poszukuje klanu z ogarniętymi ludzmi do MW 2 :)

HS: jest

Prestiż: 2

PSN: grodziu3

Gram codziennie, najwięcej wieczorami :biggrin:

Edytowane przez grodziu3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo szukam klanu w BO2 który dośc czesto gra klanówki

Mam mikro

K./D:1.28 wiem ze słabe ale ja nie gram na K/D liczy sie dobra zabawa :))

gram praktycznie codziennie :) oferty na priv :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam szukam ekipy do cod mw,wszystkie wyzwania na 100% porobione lvl 55.Komunikcja przez skype poniewaz nie posiadam seta,gram codziennie.Wiek 30 lat wiec milo by bylo popykac w teamie o podobnym doswiadczeniu heh:)) PSN viktoria_ruszow prosze nie sugerowac sie nazwa to moj byly klub pilkarski:P pozdro all pisac smialo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok wiec klan zalozony na świeżo :) cod mw3 ELITE...

nazwa to Extremes Dragons Kto chciałby dołączyc to zapraszam ;)

Kto może prosze o reklamowanie klanu na innych forach...

Kontakt: GG: 9117976 Steam: epiphone998

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Witam szukam ludzi do klanu wymagany wysoki poziom umiejętności i HS ,średnia wieku w klanie to 30lat gramy głównie S&D i TDM :) co rok przechodzimy na kolejną część coda.Jest miła i luźna atmosfera.

Zainteresowani niech piszą do: " PSN Avo1989 "

Edytowane przez Avo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam dobrego klanu elite, moje k/d 1.55 a na tdm 1.66 (tam głównie grywam). HS'a nie posiadam, oferty na pw:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, szukam klanu do MW3.

Granie z co chwila przypadkowymi ludźmi, nie jest zbyt fascynujące ;) Szukam spoko ludzi głownie do dobrej zabawy, bez ciśnień.

Wiek 24, HS będzie w ciągu 2-3 miesięcy max (zbieram na trittony 5.1 :D), grywam głownie wieczorami lub po nocach, chociaż w ciągu dnia też czasem zaglądam, jak jest czas.

Ulubiony system gry: Obrona drużynowa - z ogarniętymi ludźmi naprawdę można tutaj fajnie drużynowo pograć, ale chętnie nauczę się nowych rodzajów rozgrywek.

PSNid: mikael-v6.

KD ratio na razie słabe 0,80, trochę mi bracia zaniżyli staty, ale już odrabiam co trzeba praktycznie z każdym meczem.

Czekam na info, pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi