michupol 146 Napisano 4 Marzec 2013 (edytowane) Mam pytanko masz elite może? Bo bez niego nie nabijasz pkt dla klanuChodzi o preme oczywiście;) Edytowane 4 Marzec 2013 przez michupol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikael-v6 46 Napisano 4 Marzec 2013 Elite mam, ale standard. Jakie są koszty wykupienia premki? i gdzie to można zrobić, bo jak loguje na elite, to nie widzę nic do upgradu konta na pemium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 4 Marzec 2013 Możesz kupic na PSS za około 200zł .;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 4 Marzec 2013 Powiem tyle, że jeżeli szukasz dobrego klanu z polski to raczej nie znajdziesz nawet jak znajdziesz to klanówy będziesz grał sam. Elite premium da Ci możliwość wrzucania filmów HD na yt nie dłuższych niż 1 minuta chyba ale nie pamiętam i oczywiście zajebiste dlc i epickie spec ops'y. Lepiej daj sobie spokój z klanami i znajdź ludzi do gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 4 Marzec 2013 Zapomniałeś o tym że bdz mógł levelować lvl klanu xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikael-v6 46 Napisano 4 Marzec 2013 Eee 200 zł dawać, żeby filmiki na yt wrzucać, to mi się nie uśmiecha :) co do ludzi do gry, to kilku znajomych już mam. Problem w tym, że ciężko w większą grupę w tym samym momencie się zebrać, 3-4 osoby w drużynie to sukces. Ok dzięki za info. Celnych strzałów życzę! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh--PL 0 Napisano 19 Marzec 2013 (edytowane) No to ladnie u was Edytowane 12 Maj 2013 przez Fresh--PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel18sw 0 Napisano 8 Kwiecień 2013 (edytowane) Chętni dołączę do klanu w BO2 w bo2 gram od kilku dni ale wcześniej śmigałem w MW3 także jakieś doświadczenie mam. Posiadam Headseta. Nick PSNid i CoD Elite Daniel18sw Edytowane 30 Kwiecień 2013 przez Daniel18sw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh--PL 0 Napisano 12 Maj 2013 Witam. Poszukuje osób do klanu Polish Engineers!Oferujemy: Dobrą atmosferę Wiele wspólnych gier Wysoki poziom gry Turnieje/Sparingi Wymagamy: Wysokiego Poziomu Gry Częstej Dostępności Posiadanie Słuchawek/Headseta Wspólnego expienia Min. 14 lat Zalecane: Ponad 15 lat Posiadanie elite premium Inne Info: MW3 - 10 level BO2 - 1 level Klan posiada 7 graczy ( 1 z premium ) Masz pytanie? Chcesz dołączyć do klanu? Dodać mnie do znajomych? Moje GG: 43707587PSNID: Fresh--PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
burza_82 1 Napisano 15 Maj 2013 (edytowane) Witam. Klan Polish_Warriors poszukuję aktywnych graczy do BO2. Ze względu na problemy jakie gra nam oferuję spora ilość graczy przestała grać lub sprzedała po prostu grę BO2. Klan liczy sobie 23 graczy lecz nawet przy takiej ilości jest ciężko o 6-ciu na operacje klanowe i wyzwania. Jeżeli są jacyś aktywni gracze i chętni dołączyć do klanu, to zapraszamy. W klanie 90% graczy to dorosłe osoby, dlatego też minimum wiekowe to 15 choć powyżej 18 najmilej widziane. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to pisać do mnie na PSN burza_82 piszcie, że jesteście z ogłoszenia. Edytowane 15 Maj 2013 przez burza_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeVXXPOLAND 0 Napisano 4 Czerwiec 2013 Witam z chęcią mogę dołączyć do waszego klanu spełniam wasze wymogi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyles 2 Napisano 5 Czerwiec 2013 Szukam teamu w BO2. PSN: dyles93 HS: ON Wiek: 20 K.D: 2.70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal76 20 Napisano 5 Czerwiec 2013 Szukam teamu w BO2. PSN: dyles93 HS: ON Wiek: 20 K.D: 2.70 Hardcore czy normal ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyles 2 Napisano 5 Czerwiec 2013 Normal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 5 Czerwiec 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Czerwiec 2013 przez MAG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foalfish 0 Napisano 31 Lipiec 2013 Cześć wszystkim :), szukam klanu. Nie jestem może specjalistką w tej grze, jednak szukam fajnych ludzi z którymi można miło pograć :). Wiem, że nie lubicie pisków, więc uprzedzam, że mam 16 lat. PSN: Foalfish Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk9182 0 Napisano 8 Sierpień 2013 Witam,szukam klanu na PS3 do gry Mw3.Szukam klanu aktywnego z treningami sparami itp.Posiadam prestiż 20 lvl 80 wszystkie bronie na Gold + Elite cammos.Prosze sie kontaktowac na GG :5138954/PSN:patryk9182/Skype:Babek111 Pozdrawiam Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel18sw 0 Napisano 17 Sierpień 2013 (edytowane) Szukam klanu BO2 gram od jakiegoś czasu. Mam 5 prestiż, HS jest i często jestem online na PS3 PSNiD Daniel18sw Edytowane 17 Sierpień 2013 przez Daniel18sw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek138 0 Napisano 3 Wrzesień 2013 Eloszka, szukam clanu bo2 do fajnego grania, zależy mi na ogromnym tp, fajnej zabawie, bez napinania. Jeżeli jest ktoś chętny żeby mnie przygarnąć to zapraszam psnid Diabel138 Wiek 20 lat, posiadam hs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLGO_druut123 0 Napisano 17 Wrzesień 2013 Witam chce zaprosic do klanu PLGO PLGO.ps3 Witam chce was zaprosic do klanu PLGO PLGO.ps3 ID:druut123 skype:druut9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strusiu44 9 Napisano 26 Październik 2013 witam z chęcią przyłączyłbym się do jakiegoś klanu mw3 czekam na propozycje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempo 0 Napisano 12 Listopad 2013 Witam mam 26 Lat i chętnie przyłącze się do jakiegoś Klanu. Grego_NS Zabójstwa/Zgony ratio 1.22 Gram przeważnie codziennie po 17.30 Level w Ghost 40 Przeważnie gram na team deatmatch / Normal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UTOPIA 0 Napisano 12 Listopad 2013 Witam mam 26 Lat i chętnie przyłącze się do jakiegoś Klanu. Grego_NS Zabójstwa/Zgony ratio 1.22 Gram przeważnie codziennie po 17.30 Level w Ghost 40 Przeważnie gram na team deatmatch / Normal http://www.ps3site.pl/forum/topic/78688-rekrutacja-deka-ghosts-klan/ Wpadaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stage6x 0 Napisano 15 Listopad 2013 Witam. Mam 17 lat chętnie dołączył bym do jakiegoś klanu w call of duty ghost, chodzi mi żeby fajnie pograć i spędzić czas. Zapraszajcie, może nie koniecznie do klanu ale żeby wspólnie pograć. PSN: Stage6x hs sprawne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach