Skocz do zawartości
Piotrek_ole

Odpalenie Gry Z Pendrive Lub Płyty Dvd

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś opcja żeby odpalić gre na ps3 nagraną na płycie DVD lub pendrivie? Czekam na odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś opcja żeby odpalić gre na ps3 nagraną na płycie DVD lub pendrivie? Czekam na odpowiedź.

Po co adpalać z pendriv'a skoro masz ją już na płycie ? I dlaczego z DVD,skoro grę masz już na BD ?

Można odpalić gry z dysku :) Dostępne są w PS Store :) To wygodniejsze niż pendrive :D

Edytowane przez cezzar997

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzmy że nie mam gry na płycie bo płyta uległa zniszczeniu jednak gra ocalała się na dysku twardym w moim PC. Niestety nie posiadam nagrywarki blue ray żeby wypalić na płytke. Dlatego pytam czy można w jakis sposob nagrać grę na plytę "DVD 9" lub pendrive-a?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzmy że nie mam gry na płycie bo płyta uległa zniszczeniu jednak gra ocalała się na dysku twardym w moim PC. Niestety nie posiadam nagrywarki blue ray żeby wypalić na płytke. Dlatego pytam czy można w jakis sposob nagrać grę na plytę "DVD 9" lub pendrive-a?

Ale czytnik BD w kompie posiadasz ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm miałeś napę BD i tak po prostu już nie masz?? Jak by mi się takie cacko popsuło to bym raczej oddał do serwisu...

Edytowane przez zguto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma możliwości odpalania pirackich wersji gier na chlebaku. I nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma możliwości odpalania pirackich wersji gier na chlebaku. I nie będzie.

Przecież kolega kupił grę ;p Zgrał sobie na kompa,bo miał napę BD ! LOL ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napęd BD kupiłem używany na allegro. Co do pirackich gier to tutaj coś masz: Wiadro śmieci Jednak ja kupiłem gre i mam ją na kompie płyta uległa zniszczeniu tak jak mowiłem. Więc czy mogę nagrać ja w jakis sposob na pendrive lub DVD czy muszę wydać 800zl na BD do kompa?

Edytowane przez AGArtha
Dziekujemy za cenne rady. Ja proponuję BANA: Regulamin § III pkt. 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napęd BD kupiłem używany na allegro. Co do pirackich gier to tutaj coś masz: Wiadro śmieci Jednak ja kupiłem gre i mam ją na kompie płyta uległa zniszczeniu tak jak mowiłem. Więc czy mogę nagrać ja w jakis sposob na pendrive lub DVD czy muszę wydać 800zl na BD do kompa?

a nie taniej kupić po porostu grę ? Wydasz góra 200 pln :) a nie 800 :)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat płyty, która uległa zniszczeniu, jednak jej kopię udało się koledze wykonać, uważam za zamknięty.

Pomimo, iż urzekła mnie Twoja historia, już Ci podziękujemy...

google-banned.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.