Rabus 0 Napisano 24 Listopad 2009 (edytowane) Szukam ekipy która chciałaby pograć między sobą w BF 1943. Zawsze ze swoim to inaczej niż ze zgrają ludzi którzy idą na ślepo, byle tylko fragi nabić. Jeśli uda się złożyć 12osobową grupę - pogramy przeciwko drużynie z drugiego forum. Jeśli nie, to po prostu się dołączymy do tych co tam już są :) Mają całą 12osobową grupę, więc wystarczy u nas zebrać i można grać. Uwaga - jeśli zgłosiliście się tam, nie zgłaszajcie się tu!\ 1. Cichy555 2. Tomx_PL 3. halun83 4. jack007 5. brunoj 6. szyjka_66 7. FotomanPL 8. kuma0011 9. Robercica 10. Cichan92PL 11. KarolStrasburger 12. Edytowane 4 Styczeń 2010 przez Rabus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cichy555 0 Napisano 24 Listopad 2009 Ja jestem chętny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomgracz 3 Napisano 24 Listopad 2009 Bardzo chętnie zagram ID: Tomx_PL Nie mam co prawda HS - pracuję nad tym - gdzieś w moim pokoju powinien być ale optymistycznie zakładam, że do wiosny się znajdzie. Chyba wcześniej kupię II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 0 Napisano 24 Listopad 2009 Jak możecie - zapraszajcie też ludzi z samego BF'a. Jak się uda zrobić dwa teamy po 3 drużyny 4 osobowe to byłby git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
halun 1 Napisano 28 Listopad 2009 Jestem chętny. PSN ID: halun83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 0 Napisano 30 Listopad 2009 Dodany, jeszcze 9 osób :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomgracz 3 Napisano 30 Listopad 2009 (edytowane) Mało chętnych ... Edytowane 30 Listopad 2009 przez Tomgracz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack007 0 Napisano 1 Grudzień 2009 Zglaszam gotowosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 0 Napisano 2 Grudzień 2009 Co ty gadasz, 4 osoby, + 12 z drugiego forum, to już masz 16 osób. Jeszcze 8 i mamy pełne dwa teamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 0 Napisano 5 Grudzień 2009 Tam już mamy 14 osób, brakuje nadal 6 ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomgracz 3 Napisano 5 Grudzień 2009 Proponuję żebyś na liście umieszczał ID a nie nicki z forum bo ułatwi to ewentualne dodawanie ludzi do znajomych. W moim przypadku powinno być zamiast "Tomgracz" - "Tomx_PL" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 0 Napisano 5 Grudzień 2009 Zmienione, dodam Cię jutro do znajomych, może zagramy razem w teamie póki nie ma całego składu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brunoj 0 Napisano 6 Grudzień 2009 (edytowane) Ja też jestem chętny, przed chwila zakupiłem grę ale co tam ;) nauczę się. ID: brunoj0 bardzo proszę o dodanie, posiadam headseta ;] Edytowane 6 Grudzień 2009 przez brunoj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyjka 4 Napisano 19 Grudzień 2009 Tez chetnie pogram, bo mam juz dosc ludzi lecacych w fragi... Gralem ostatnio w demo, dzisiaj wieczorem bede sciagal z ps store pelna wersje. Moj nick w PSN: szyjka_66 w razie czego moje GG:923978 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fotoman 0 Napisano 19 Grudzień 2009 Witajcie, chętnie też pogram, dziś dokonałem zakupu BF1943, niestety przy każdej próbie połączenia do "Quick Match" mam "Joining" a po chwili "the game appears to be unavailable, please try again". Próbowałem już kilkadziesiąt razy i nic. co może byc przyczyną ? Moje ID: FotomanPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 0 Napisano 19 Grudzień 2009 Też tak miałem, może wyłącz i włącz grę? :) A ja trochę odstawiłem BF'a, dostałem COJ'a w swoje ręce :P Co nie znaczy, że już nie gram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuma0033 3 Napisano 28 Grudzień 2009 Ja jestem chetny :) ID: kuma0011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robcio 0 Napisano 28 Grudzień 2009 zgłaszam gotowość PSNid : Robercica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuka1992 0 Napisano 28 Grudzień 2009 Także chętny do gry:D PSN: Cichan92PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pelipe 1 Napisano 3 Styczeń 2010 Witam, chętnie pogram w fajnym, zgranym teamie, bo krew mnie zalewa jak muszę grać z popier*olonymi hamburgerami ;). PSN id: KarolStrasburger dodajcie mnie do listy i dajcie znać, kiedy gramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyzzyx 0 Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) Gram tylko w piątki PSNid:Leg1on1x Edytowane 7 Maj 2010 przez xyzzyx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chajel 0 Napisano 10 Styczeń 2010 (edytowane) Witam ja z checia zagram moj nick to Chajel88 tylko pracuje w mniej wiecej nienormowanych godzinach pracy ... edit: troche kotlet nie spojrzalem na date posta sorki Edytowane 10 Styczeń 2010 przez Chajel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miczab 0 Napisano 15 Styczeń 2010 jesli dalej szukacie pelnej 12 to jestem chetny, psnid: miczab79 pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pelipe 1 Napisano 18 Styczeń 2010 Ktoś dzisiaj może zagrać? Fajnie by było zmontować jakąś ekipe na hamburgerów, więc jak ktoś dziś może to niech napisze tutaj i zapke mi na PSN wyśle. Nie jestem pewien czy HS'a będę miał, ponieważ mam problemy z podłączeniem go. Może ktoś by mógł mi pomóc ewentualnie, żeby działał. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 1 Luty 2010 Ktoś dzisiaj może zagrać? Fajnie by było zmontować jakąś ekipe na hamburgerów, więc jak ktoś dziś może to niech napisze tutaj i zapke mi na PSN wyśle. Nie jestem pewien czy HS'a będę miał, ponieważ mam problemy z podłączeniem go. Może ktoś by mógł mi pomóc ewentualnie, żeby działał. pozdro. Na BF jestem zawsze chętny. Nie zawsze mam czas, ale jak jestem, to chętnie "latam" po wyspach... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach