micelo881 0 Napisano 1 Luty 2010 Też chętnie zagram z Wami ;) PSN ID : micelo881 Wysyłajcie zaproszenia i powiedzcie kiedy gramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m4rQ 0 Napisano 3 Luty 2010 wysyłajcie zaproszenia - YukiPL (ostatnio gram tylko w BF 1943) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biedrona 0 Napisano 18 Luty 2010 Chętnie zagram. ID: msocha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
servisco2 26 Napisano 8 Marzec 2010 psnid: Servisco2 chętnie zagram, przeważnie w weekendy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
=DeiDara= 0 Napisano 9 Marzec 2010 tez z mila checia zagram ile to dalej czekac na bad company 2 ;/ wrr a juz tylko niech przyjedzie z niemiec xDDD jak sa ustawki dalej to piszcie PSn id AkasaskexdPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pelipe 1 Napisano 12 Marzec 2010 Panowie, to jak robimy. Proponuję się ustawić(ale już tak na serio) w ten weekend i ustalimy o której gramy, tak by każdemu pasowało, dodam do listy każdego tutaj i możemy się umówić. Mam HS'a, ale nie za bardzo wiem jak go uruchomić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xbor 3 Napisano 2 Kwiecień 2010 Warto kupić jeszcze tą grę, grają jeszcze ludzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raiden Napisano 2 Kwiecień 2010 pewnie, multum graczy. zakupilem pare dni wstecz i b. polecam:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Kwiecień 2010 Mam gierkę od wakacji, okazyjnie włączam jak mi się zachcę i zawsze trafiam do gierki z przynajmniej 15stką ludzi ... Polecam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raiden Napisano 8 Kwiecień 2010 gra ktos jeszcze stad, z forum? b. chetnie zagram juz jutro po 16:) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkdvr 0 Napisano 9 Kwiecień 2010 chętnie pogram psnid darkdvr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaZ 0 Napisano 9 Kwiecień 2010 (edytowane) Panowie też jestem chętny na wspólną grę mój PSN id: Kazme102 Edytowane 9 Kwiecień 2010 przez KaZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 17 Kwiecień 2010 Gram nawet często jak chcecie to dodawajcie do znajomych z uzasadnieniem B1943 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zagzy 0 Napisano 12 Lipiec 2010 Witam Też chętnie z wami powalczę ;) Nick PS3: zagzy Wysyłajcie zaproszenia z info ze BF 1973 See you;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrN 0 Napisano 15 Lipiec 2010 Ja również chętnie zagram :) PSN ID: rock_daddy0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeshu 0 Napisano 17 Lipiec 2010 Może nie jestem jakimś specjalistą, ale z chęcią pograłbym z rodakami PSNid: roszakov Nie posiadam HS Jeśli ktoś jest chętny to proszę dać tylko znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krishnamishna 0 Napisano 31 Sierpień 2010 PSN:Samiboy695 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kas666mar 2 Napisano 1 Wrzesień 2010 dużo ludzi w to gra? zastanawiam się nad kupnem tej gry ale boję się że mało graczy już raz sie tak nacięłam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krishnamishna 0 Napisano 1 Wrzesień 2010 dużo ludzi w to gra? zastanawiam się nad kupnem tej gry ale boję się że mało graczy już raz sie tak nacięłam to sie pozytywnie zaskoczysz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GraVeR 0 Napisano 5 Wrzesień 2010 Moi drodzy, Gdzie moge kupic Battlefield 1943, oprocz network kuponu za 100zł i nie wliczajac karty kredytowej? Nie ma nigdzie na Allegro itp :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krishnamishna 0 Napisano 8 Wrzesień 2010 Cześć, czy też macie problem z BF1943 nie mogę połączyć się z serwerem moze to zbieg okoliczności ale wgrłąem najnowszego FW i przestał batek działać Komunikat" The game appears to be unavaukable"...................... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zloty9696 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 Hej. Jest ktoś chętny do wspólnego grania jutro?? Mogę zagrać od 14-do ok.18-19 PSNID: Zloty666 HS:Nie posiadam :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hardzik7 0 Napisano 31 Styczeń 2011 Moge pograć z kimś :] PSN ID - Hardzik1997. Zapraszajcie śmiało :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McLucas_PL 0 Napisano 2 Luty 2011 Moge pograć z kimś :] PSN ID - Hardzik1997. Zapraszajcie śmiało :] Też się piszę na wspolne granie ID : McLucas_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kraciun 2 Napisano 23 Sierpień 2011 Trochę czasu minęło od ostatniego posta ale też jestem chętny na wspólne multi z rodakami . Zależy mi też na trofikach. Zapraszam na gg lub psn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach