.:LaQuM:. 3 Napisano 24 Wrzesień 2011 No ja się skusiłem na gre więc tak samo zagram z kimś. Mam HS jakby cos to dało. PSN: laqum_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Game4Fun 0 Napisano 17 Grudzień 2011 Gra ktoś jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 23 Grudzień 2011 Gra ktoś jeszcze? dołączam się do pytania, bo chce zakupić :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemaSek44 2 Napisano 23 Grudzień 2011 Gra bardzo dużo osób i wyszukuję grę bardzo szybko.Głównie dzięki temu,że przy zakupie BF'a 3 grę dostało się za darmo to nadal jest pełno graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 23 Grudzień 2011 jeszcze pytanie jak kupie kod na alegro za 7zł to gra bez problemu będzie chodzić? nie mam polskiego psn już mówię ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sharimi 0 Napisano 30 Grudzień 2011 PSN : Sharimi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
impaler 0 Napisano 6 Styczeń 2012 mam pytanie, macie problem z zawieszaniem konsoli przez BF 1943? po jakims czasie jak gram najpierw przestaje isc obraz, potem dzwiek gry. nie moge nawet wyjsc do xmb, musze resetować konsole. jestem po naprawie YLOD, ale dzieje mi sie tylko tak w tej grze i mam nadzieje ze to tylko wina EA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojti99 23 Napisano 13 Styczeń 2012 Gra ktoś jeszcze ? Zrobilibysmy ekipę do grania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil555525 3 Napisano 15 Styczeń 2012 Ja mam w planie zakupic kod jutro kto chce niech dodaje :P --> kamil555525 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazi252 0 Napisano 8 Luty 2012 (edytowane) gdyby bylo jeszcze miejsce to ja bym mogl!!: maz2_PL Edytowane 8 Luty 2012 przez mazi252 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojti99 23 Napisano 26 Luty 2012 może jakąś ustawkę zorganizujemy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach