Mlecko 1 Napisano 24 Listopad 2009 Przy zakupie Modern Warfare 2 na PS3 , była książeczka, a na ostatniej stronie jest 20 cyfrowo-literowy kod. I pisze tak " Wprowadż ten kod na InfinityWard.com aby uzyskać dostęp do ekskluzywnych materiałów" Wszedłem na tą stronke i nic ciekawego nie znalazłem.Myślałem ,że będzie jakieś puste pole do wpisania. Może Wy wiecie coś wiecej na ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cdr 0 Napisano 24 Listopad 2009 Z tego co wyczytałem na ich stronie 'ekskluzywne materiały' są 'coming soon' czyli jeszcze ich nie ma, ale będą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Listopad 2009 Gwoli scislosci, te "ekskluzywne materialy" to maja byc ponoc statystyki itp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gWOOdn 0 Napisano 25 Listopad 2009 Gwoli scislosci, te "ekskluzywne materialy" to maja byc ponoc statystyki itp :) ztego co ja gdzieś wyczytałem za ten kod z książeczki ma być do ściągnięcia zadarmo Call Of Duty Classic :) ale ile w tym prawdy niestety nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Razzielos 0 Napisano 26 Listopad 2009 ztego co ja gdzieś wyczytałem za ten kod z książeczki ma być do ściągnięcia zadarmo Call Of Duty Classic :) ale ile w tym prawdy niestety nie wiem Chyba chodzi Ci o wersję limitowaną a nie zwykłą :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matison14 14 Napisano 27 Listopad 2009 No to chodzi o te dwie droższe wersje z noktowizorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 29 Listopad 2009 ztego co ja gdzieś wyczytałem za ten kod z książeczki ma być do ściągnięcia zadarmo Call Of Duty Classic :) ale ile w tym prawdy niestety nie wiem wersja hardened w tej wersji masz ekstra cod classic do sciagniecia, oprocz tego jest klucz w manualu. Na stronce IW pisze, ze jesli zarejestrujesz swoja gre, to bedziesz mial ekskluzywny dostep, nie ma wzmianki jaka wersje kupiles, chodzi o klucz ktory mozesz znalesc w manualu (tak mi sie wydaje) niestety ten akces jest wciaz niedostepny, co mozecie zaobserwowac na infinitywardcom. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach