kill 10044 Napisano 24 Listopad 2009 Jak w temacie. Zakładanie osobnych wątków będzie karane 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 24 Listopad 2009 To ja szukam ^^ więc tak, kolejność taka Różyny, jeżeli nikogo to>>>Pruszcz Gdański>>>Gdańsk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ferbooll 16 Napisano 24 Listopad 2009 Ktoś mieszka w pobliżu W-wy najlepiej jak mieszka w Mszczonowie albo na Wygnance taka wiocha zabita dechami :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cenciak 0 Napisano 24 Listopad 2009 Jest ktoś z Bytomia albo okolic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jckpix 0 Napisano 24 Listopad 2009 Rzeszów, Nowy Sącz , Łącko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kar0 3 Napisano 24 Listopad 2009 Szubin, koło Bydgoszczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 24 Listopad 2009 moze ktos z Tarnowa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 25 Listopad 2009 Ktoś z W-wy? Dokładniej tam gdzie jeździ metro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 25 Listopad 2009 Białystok ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bushman_editing 0 Napisano 25 Listopad 2009 Kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysi3kk 0 Napisano 25 Listopad 2009 (edytowane) Gdańsk Edytowane 25 Listopad 2009 przez Krzysi3kk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 25 Listopad 2009 Zastanawiam się czy jest ktoś z Olkusza (39 km od Krakowa - znam jedynie 2 użytkowników forum z mojego miasta). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 26 Listopad 2009 Inowrocław..?;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cdr 0 Napisano 26 Listopad 2009 Kraków, łączmy się ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ridic_sv 0 Napisano 26 Listopad 2009 Białystok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 26 Listopad 2009 moze ktos z Tarnowa ? Ja jestem z Dabrowy Tarnowskiej :). Do Tarnowa chodzilem do liceum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeRu 0 Napisano 26 Listopad 2009 Może ktoś jest z okolic Strzyżowa typu Rzeszów, Krosno. Jakby co to PS_ID: nerrox Pozdrowił was. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keloj 0 Napisano 26 Listopad 2009 Gdańsk Orunia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 29 Listopad 2009 Mikołów >>> Katowice i okolice ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kitt 0 Napisano 2 Grudzień 2009 Tczew?:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lostDesper 3 Napisano 15 Grudzień 2009 Lublin, Polska B he he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oski225 0 Napisano 15 Grudzień 2009 Reda. Północ Polski, blisko Gdyni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 15 Grudzień 2009 Widawa=Łask=Łódź :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.:LaQuM:. 3 Napisano 19 Grudzień 2009 Ja Wisła, ja Wisła... Sieradz... Zgłoś się ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
addekk 0 Napisano 19 Grudzień 2009 Rzeszotary/Świątniki Górne/Kraków ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach