Skocz do zawartości
gen88

Ps3 I Jej Prędkość.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Czy może mi ktoś napisać czy to prawda, że podłączając PS3 do netu otrzymujemy tylko 1mb. Ja mam 3mb na radiówce i chciałbym to wykorzystać. Czy jest faktycznie takie ograniczenie? Pomóżcie, dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie już zgłupiałem i już sam nie wiem dlatego pytam. Czyli prędkość jest adekwatna do tej jaką udostępnia router? Bo do niego podłączam właśnie PS3 i laptop.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto ci takie rzeczy naopowiadal? Nic bardziej mylnego, ograniczenia jedynie moze nalozyc twoj provider internetu, jednakze, jesli korzystasz z wifi, to zaleznie od odleglosci/sily sygnalu, przepustowosc bedzie ograniczona. Mniej wiecej przy 5-15% sily sygnalu bedziesz mial 2 mb przepustowosci albo i mniej.

Edytowane przez orzeszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no z zasięgiem nie mam problemu także raczej wszystko śmiga. A czy jest mżliwość sprawdzenia aktualnej prędkośći/szybkości swojej PS3? I wogóle dzięki za szybkie odpowiedzi. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teoretycznie mozesz sprawdzisz szybkosc polaczenia poprzez przegladarke internetowa ps3, a mianowicie poprzez strony typu speedtest.net itp

jednak nie jest to miarodajne zawsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz to sprawdzic w ustawieniach sieciowych, tam jest test connection ktorego czescia test szybkosci łącza. a predkosc twojej ps3 moze byc tak duza ze w polsce nie ma jeszcze dostawcy internetowego ktory dostarczal by internet o takich parametrach.

to chyba wszystko w tym temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoja konsola moze obsluzyc polaczenie o max przepustowsci 1 Gb (taka karte sieciowa ma zainstalowana)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoja konsola moze obsluzyc polaczenie o max przepustowsci 1 Gb (taka karte sieciowa ma zainstalowana)

takie rzeczy to tylko w Japonii :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie może gość, z którym gadałem miał na myśli taką właśnie przepustowość. rofl.gif Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.