Skocz do zawartości
Radoi_PL

Sport

Rekomendowane odpowiedzi

cały czas te gry, opinie, zachwycanie, umawianie się na online.. a co ze sportem? uprawiacie coś? nie samym PS3 się żyję co nie? ;) ja osobiscie gram w piłkę nożną(amatorsko) i uczęszczam na siłownie ;) a wy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piłka nożna- w klubie LKS Mogilany (junior młodszy 1-liga krakowska (wyżej tylko małopolska liga)), siatkówka, amatorsko na WF-ach, w planach był klub szkolny ale zrobili z samych dziewczyn :) a tak to bronię amatorsko w unihokeja (na małe bramki), lubie pojeździć na rowerze :) a resztę sportów to raczej oglądać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ze sprotem mam wiele do czynienia:) absolwent AWF Poznań. Obecnie nauczyciel wf :) Gram w 3 lidze w koszykówkę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa lata jeżdżę już na deskorolce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piłka nożna- w klubie LKS Mogilany (junior młodszy 1-liga krakowska (wyżej tylko małopolska liga)), siatkówka, amatorsko na WF-ach, w planach był klub szkolny ale zrobili z samych dziewczyn :) a tak to bronię amatorsko w unihokeja (na małe bramki), lubie pojeździć na rowerze :) a resztę sportów to raczej oglądać ;)

Głogoczów pozdrawia Mogilany ;p

Ze sportów to sztuki walki, konkretnie wódżitsu.

A tak serio to nie mam czasu ;p

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Junior młodszy hokeja na trawie (AZS AWF Poznań) a poza tym lubię czasem pograć w piłkę nożną, raz po raz pojeździć na rowerze ^^.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram w hokeja narawie podobnie jak kolega wyrze, lubię kopnąć piłkę (obojetnie jaką, ale tylko nie ta od hokeja) W Siatkówkę też lubię grac itp :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram w hokeja narawie podobnie jak kolega wyrze, lubię kopnąć piłkę (obojetnie jaką, ale tylko nie ta od hokeja) W Siatkówkę też lubię grac itp :)

Od kiedy się w hokeja gra piłką? : oo Nowe zasady? Mają też wprowadzić w żużlu skręcanie w prawo. : ooo haha

Tak patrzałem na nazwę tematu i pomyślałem... "Kur*a przecież oni trenują gałę w PESie/Fifie.".

Ja osobiście tenis ziemny oraz okazjonalnie badminton.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piłka nożna kilka razy w tygodniu, do tego siatkówka, koszykówka czasami jakieś biegi wytrzymałościowe oraz raz na tydzień siłownia :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kiedy się w hokeja gra piłką? : oo Nowe zasady? Mają też wprowadzić w żużlu skręcanie w prawo. : ooo haha

Tak patrzałem na nazwę tematu i pomyślałem... "Kur*a przecież oni trenują gałę w PESie/Fifie.".

Ja osobiście tenis ziemny oraz okazjonalnie badminton.

Tak piłeczką która sie mieści w dłoni...Poczytaj sobie cos o tym zanim napiszesz bo cie niektórzy mogą wyśmiać za takie N00oobskie pytanie !

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa i pół roku jezdziłem na deskorolce, pozniej na BMX-ie wyczynowym. Mialem pare wypadkow wiec byla przerwa na podleczenie zdrowia (konkretnie nóg). Teraz gram tylko w Paintball a konkretnie w jego odmiane speedball...

http://www.youtube.c...h?v=pRDTgHx_cGE

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kilku(nastu) lat jeżdżę na nartach. Kiedyś, w podstawówce trenowałem jeszcze karate (nawet jakieś nagrody zdobywałem, ale na niskich szczeblach), ale musiałem przestać... :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślałem że uprawiacie tylko sport na PS3... ;d ale widać nie jest tak źle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tydzień w niedzielę gramy sobie na nowo-wybudowanym orliku :) Poza tym, drugim moim hobby, wymagającym pracy są tańce, przynajmniej 8 h w tygodniu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi