Radoi_PL 1 Napisano 3 Grudzień 2009 cały czas te gry, opinie, zachwycanie, umawianie się na online.. a co ze sportem? uprawiacie coś? nie samym PS3 się żyję co nie? ;) ja osobiscie gram w piłkę nożną(amatorsko) i uczęszczam na siłownie ;) a wy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
addekk 0 Napisano 4 Grudzień 2009 Piłka nożna- w klubie LKS Mogilany (junior młodszy 1-liga krakowska (wyżej tylko małopolska liga)), siatkówka, amatorsko na WF-ach, w planach był klub szkolny ale zrobili z samych dziewczyn :) a tak to bronię amatorsko w unihokeja (na małe bramki), lubie pojeździć na rowerze :) a resztę sportów to raczej oglądać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 5 Grudzień 2009 no ze sprotem mam wiele do czynienia:) absolwent AWF Poznań. Obecnie nauczyciel wf :) Gram w 3 lidze w koszykówkę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 5 Grudzień 2009 Dwa lata jeżdżę już na deskorolce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cdr 0 Napisano 5 Grudzień 2009 Piłka nożna- w klubie LKS Mogilany (junior młodszy 1-liga krakowska (wyżej tylko małopolska liga)), siatkówka, amatorsko na WF-ach, w planach był klub szkolny ale zrobili z samych dziewczyn :) a tak to bronię amatorsko w unihokeja (na małe bramki), lubie pojeździć na rowerze :) a resztę sportów to raczej oglądać ;) Głogoczów pozdrawia Mogilany ;p Ze sportów to sztuki walki, konkretnie wódżitsu. A tak serio to nie mam czasu ;p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oski 5 Napisano 5 Grudzień 2009 Junior młodszy hokeja na trawie (AZS AWF Poznań) a poza tym lubię czasem pograć w piłkę nożną, raz po raz pojeździć na rowerze ^^. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ferbooll 16 Napisano 5 Grudzień 2009 Gram w hokeja narawie podobnie jak kolega wyrze, lubię kopnąć piłkę (obojetnie jaką, ale tylko nie ta od hokeja) W Siatkówkę też lubię grac itp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziiaa 0 Napisano 6 Grudzień 2009 Gram w hokeja narawie podobnie jak kolega wyrze, lubię kopnąć piłkę (obojetnie jaką, ale tylko nie ta od hokeja) W Siatkówkę też lubię grac itp :) Od kiedy się w hokeja gra piłką? : oo Nowe zasady? Mają też wprowadzić w żużlu skręcanie w prawo. : ooo haha Tak patrzałem na nazwę tematu i pomyślałem... "Kur*a przecież oni trenują gałę w PESie/Fifie.". Ja osobiście tenis ziemny oraz okazjonalnie badminton. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 6 Grudzień 2009 Piłka nożna kilka razy w tygodniu, do tego siatkówka, koszykówka czasami jakieś biegi wytrzymałościowe oraz raz na tydzień siłownia :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ferbooll 16 Napisano 6 Grudzień 2009 Od kiedy się w hokeja gra piłką? : oo Nowe zasady? Mają też wprowadzić w żużlu skręcanie w prawo. : ooo haha Tak patrzałem na nazwę tematu i pomyślałem... "Kur*a przecież oni trenują gałę w PESie/Fifie.". Ja osobiście tenis ziemny oraz okazjonalnie badminton. Tak piłeczką która sie mieści w dłoni...Poczytaj sobie cos o tym zanim napiszesz bo cie niektórzy mogą wyśmiać za takie N00oobskie pytanie ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 7 Grudzień 2009 Dwa i pół roku jezdziłem na deskorolce, pozniej na BMX-ie wyczynowym. Mialem pare wypadkow wiec byla przerwa na podleczenie zdrowia (konkretnie nóg). Teraz gram tylko w Paintball a konkretnie w jego odmiane speedball... http://www.youtube.c...h?v=pRDTgHx_cGE 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Accoun 0 Napisano 10 Grudzień 2009 Od kilku(nastu) lat jeżdżę na nartach. Kiedyś, w podstawówce trenowałem jeszcze karate (nawet jakieś nagrody zdobywałem, ale na niskich szczeblach), ale musiałem przestać... :confused: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radoi_PL 1 Napisano 11 Grudzień 2009 myślałem że uprawiacie tylko sport na PS3... ;d ale widać nie jest tak źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 13 Grudzień 2009 Co tydzień w niedzielę gramy sobie na nowo-wybudowanym orliku :) Poza tym, drugim moim hobby, wymagającym pracy są tańce, przynajmniej 8 h w tygodniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach