Kamar 0 Napisano 8 Grudzień 2009 Jesteście za legalizacją thc czy raczej nie? Ja jestem za legalizacja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokosanka 5 Napisano 8 Grudzień 2009 jestem na nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cdr 0 Napisano 8 Grudzień 2009 Też jestem na nie. Nie przechodzisz do następnego etapu, przykro nam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deerhunter 45 Napisano 8 Grudzień 2009 Jestem za. cdr tym razem Ty odpadasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 8 Grudzień 2009 czemu nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 8 Grudzień 2009 no jasne ze jak najbardziej TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Accoun 0 Napisano 10 Grudzień 2009 Eee? Znaczy za legalizacją marihuany? Tylko pod warunkiem wprowadzenia ostrych kontroli jakości (znaczy, żeby nikt nie dodawał tego, co podobno się dodaje)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 11 Grudzień 2009 Trzeba odróżnić marihuanę od tego podsypywanego chemią zielska którym u nas wiekszość handluje...... Prawdziwa czysta marycha nie jest tak uzależniająca i ryjąca beret jak te osiedlowe chemo-skuny. Może jakiś certyfikat ISO... ;];] Tak czy owak ja jestem na TAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TARGO 0 Napisano 29 Grudzień 2009 no raczej ze tak tylko zeby nie krazyly w obiegu nitki banana moczone w ACE :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 29 Grudzień 2009 no raczej ze tak tylko zeby nie krazyly w obiegu nitki banana moczone w ACE :ninja: niwiem jak te nitki smakuja ale zmien dilera tego sie nie pali .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TARGO 0 Napisano 29 Grudzień 2009 niwiem jak te nitki smakuja ale zmien dilera tego sie nie pali .. ja nie jestem taka jełopa nie pekaj:pardon: ale znalem takich co takie gowno testowali:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 2 Styczeń 2010 nie palę ale za :) powinni za darmo rozdawać i gratis dorzucać łamiszczęki, fete itd, tak żeby na końcu wszyscy zeżarli się nawzajem jak w filmach typu zombieland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach