Skocz do zawartości
Damio

Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Hejo,turned.gif

Mam straszny problem (jeśli roziwązanie jest w FAQ to sory mogłem nie zauważyć, ale sprawdziłem)

Gdy uruchamiam konsolę to pojawia mi się napis "Wpisano się". Chcę wejść PSS nic i komunikat : "This serwice is not available in your country/region"huh.gif .

To jeszcze nic... chcę wejść w "zarządzanie kontami" i pojawia mi się coś takiego "Wystąpił błąd (80023017)"down.gif

Może ktoś to odszyfruje, albo ktoś już miał podobny problem...za pomoc dzienks.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie zarejestrowales konto pss w jakiejs mongolii gdzie nie ma pss

Człowieku, nie mam PS3 od wczoraj...wcześniej PSS mi chodził bez zarzutów, tylko dzisiaj coś się stało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten błąd pojawia się gdy w danym regionie PSS jest aktualnie niedostępne - z przyczyn technicznych. Może to być jakas aktualizacja itp.

Było już sporo wątków zwiazanych z tym kodem przykładowy : Tutaj

Poza tym proponuję opisywanie problemów w istniejących już wątkach o określonej z góry tematyce np.: Kody błędów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś miała być konserwacja serwerów może dlatego niektórzy mają problemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

This serwice is not available in your country/region

Dokładnie czego nie rozumiesz w tym zdaniu? PSN is not available, mówiąc innymi słowami. Account w związku z tym również nie będzie działał.

Przejdzie jak katar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Error 80023017 to PSN under maintanance - po polskiemu, oznacza to że trafiłeś na okres gdy usługa PlayStation Network przechodzi tymczasową konserwację w Twoim regionie. Dzieje się też tak czasami podczas 'czkawki psn' tzn, konserwacja już zakończona a Twoja PStrójka nadal ma problemy z połączeniem. Do jutra powinno być w porządku, pomaga też reset routera lub zaproszenie kokosanki na mongolską potańcówkę. Your choice ;P

6b0cbd686aca6ca8006faeb.jpg

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.