Skocz do zawartości
Gość Psychol

Tuning PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Psychol

Witam

Nie wiem czy byl taki temat ;p

Czy nikt nie próbował Tuningowac Playa ??

Widzialem w necie Mase Tuningow X360 PS2 PSP a PS3 yy.... No chyba tylko ,ze jakis koles poblaczyl diody

Czy ktorys z was próbował tuningowac ps3 lub widzial jakies foto?

Ja przykleilem naklejeczke z ploniemiali na playa;p i mialem przyklejona najnowsza plyte LP :D

Zapraszam do Dyskusji :)

PS.Jajnie sie prezentuje X360 z chlodzeniem wodnym xD Jak znajde fotke to zrobie Updata ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

padyz8.jpg

to znalazlem tylko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedną rzeczą która ma sens w tuningu PS3 to eleganckie zmatowienie konsoli żeby wyglądała jak telewizory z serii V od Sony - byłoby ładniej i funkcjonalniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Cytat
Jedną rzeczą która ma sens w tuningu PS3 to eleganckie zmatowienie konsoli żeby wyglądała jak telewizory z serii V od Sony - byłoby ładniej i funkcjonalniej...

Wytarczy zamiast tv Sony kupić tv Samsunga z serii M87, kolorystyka identyczna Piano Black + Satynowe wykończenie  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Cytat
ja bym zrobił jakiś tuning.... ; p

a z tym padem to fajnie wygląda :)

mi rowniez sie to podoba ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Cytat
może jakaś domowa instrukcje ktoś ma montowania takiej diody ; p

nie mam, bo fota z google grafika

PS3 Dalmatyńczyk

ps3dalmation350xb1.jpg

Kolejny pad

ps3controllersiliconcasdm6.jpg

Białe PS3 (orginalne) śmieszne maja pady

playlq6.jpg

Tutaj pad, lecz do xshita, nawet fajny

carbonfiberxbox360db8.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten dalmatyńczyk to efekt pracy w photoshopie, te "śmieszne" pady to było początkowe założenie wyglądania sixaxisa, później się zmieniło.

ja znalazłem takie coś:

b-coque-dessus-05.jpg

coque-dessus-08.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Buson
  Cytat
Kolejny pad

ps3controllersiliconcasdm6.jpg

Nakładki dostępne w sklepach internetowych, nic nadzwyczajnego, miałem takie przy PS2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Cytat
Białe PS3 (orginalne) śmieszne maja pady

playlq6.jpg

Nie ze cos ale to PS3 jest srebrne  <tak> a do tego starego siaxisa to chcialbym sobie na takim ''bumerangu'' pograc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Psychol

Widzialem to na E-Bayu ;) to chyba nei ma klapki na karty pamieci xD ciec trzeba by cale zdjac ;)

A tam maaasa tego jest ;) jakies niebieskie zielone czerwone obudowy do playa naklejki z Electra Pamela i inne syfy ;) Xa sie fajnei tuningowac idzie :) bo bez problemy da sie rozkrecic i duzo miejsca w srodku pozatym ma kable jak komp wiec mozna zmienic wentylatory wyciac okno w obudowie wsadzic neony diody no wszystko sie da ;) dawet chlodzenie wodne widzialem ;p A w PS3 wszystko jest upchniete i nei ma miejsca na nic :( Wiec tuning bedzie polegal tylko na wygladzie :( no chyba ze ktos rozbierze Playa i wsadzi go do innej obudowy xD Mozna i tak ;) heh Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Cytat
no chyba ze ktos rozbierze Playa i wsadzi go do innej obudowy xD Mozna i tak ;) heh Pozdro
Taa ktos rozbierze pleja i wsadzi go do obudowy PSXa a sixaxisa do dualshocka 1 a pozniej powie swoim kumplom patrz jakie mieli technologie 10 lat temu PSX z 1080p i Blurayem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

diode wystrczy podlutowac po tą co wskazuje numer pada,i podprowadzic pod przycisk,pad jest tak jak by przysosowany do tego aby przycisk ps swiecił ale nei wiem czy jest orginalne miejsce na płytce w padzie przydał by sie shemat :Djuz to rozkminiłem i tak sobie zrobie,chyba ze ktos ma lepsza metode?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Allu napisał:
Co to ma niby robić?

To chyba ma być tylko jakiś mały tuning!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie mają ładowarki do padów, których użyteczność jest dyskusyjna. Wentylatory na konsole która ma świetny system chłodzenie. Piloty obsługujące niemal dokładnie to co pad. To jak myślisz Allu, po co im ten system oświetlenia? A to nie Ty przypadkiem masz podświetlony panel LCD, jeśli tak to co ma "robić" to podświetlenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Kto co lubi, ale mi sie to wydaje troszeczke niepotrzebne, jak ktos chce podswietlic sobie PS3 to ok, ale moim zdaniem jest to zbedne chociazby tylko dlatego bo zjada dodatkowa enerie ()

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi