arczi 0 Napisano 3 Listopad 2007 Jezeli jestescie czesto na ps3 i mozna z wami pogadac nawet o niczym to dawajcie tu swoje PSNID. Po prostu kto aktywnie siedzi na ps3 dawac id. Szukam ludzi ktorzy chetnie porozmawiaja :D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 3 Listopad 2007 cale weekendy jak i dziennie po pracy (po 16:30) do ok. 23, i w przerwie obiadowej o 12:00 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 5 Listopad 2007 Ja siedzę na PS3 jak gram i tylko wtedy - do pogadania lepszy jest komp imo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morbalusz 1 Napisano 27 Styczeń 2008 Jestem na ps3 prawie codziennie ale około 1-2h, na weekendach dłużej ale chętnie porozmawiam z Wami także pisać śmiało PSNid: Morbalusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygmoont 0 Napisano 27 Styczeń 2008 Popisac zawsze mozna, jak cos to PSNid: guardian_demon. Konsola jest czesto wlaczona, wiec raczej nie ma problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Styczeń 2008 Ja często jestem =]. Bardzo ;]. "SerekTheSkate", czyli nick którego nie mogę zmienić, a bardzo bym chciał . Chociaż MY mieliśmy już kilka sporów xD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 28 Styczeń 2008 Teraz mam klawiaturę więc mogę też popisać PSN ID: dyziom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach